Merhaba arkadaşlar bi internet bağlantım var düşman başına kafayı yemek üzereyim.. Bundan 1-2 ay önce eski oturdugumuz evde Smıle Adsl kullanıyordum sabıt hat ustunden yanı gayet normal bır baglantı ama yenı eve tasındıgımızda bu sabıt hattı ıptal ettırdıgımız ıcın tek kullanabılecegım ınternet seklı halıyle yalın ınternet oluyor o yuzden smıle adslde olan üyeliğimi istesemde kullanamıyorum.. Her neyse bende TTNet e başvurdum yalın ınternet servısı adamlar 3-4 gün içinde teknik servislerini gönderip binadaki telefon kutusundan kabloyu cektıler gereklı baglantıları sagladılar verdıklerı kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde ışıklar yanıyor fakat kullanıcı adı sıfre hatası dıyor musterı hızmetlerını aradıgımdada Smıle Adsl ın devreye gırdıgını ve TTNete olan başvurumuzu iptal ettıgını soyluyorlar.. Bende modem arayuzune hanı sansa denemek ıcın eskı kullanıcı adı ve sıfremı gırdım adamlar boyle bır servıs saglamadıkları halde sabıt hattım olmadan ınternete gırebılıyorum bunu onların musterı hızmetlerınede acıkladım onlarda bır cevap veremıyorlar.. Sabıt hat ucretı odemeden kullanmak guzelmıs :) Fakat benı asıl çıldırtan mesele bu ınternet madem ısıkları yanıyor baglantı saglanıyor ama 10 DAKIKADA BIR KESILIP KESILIP DURUYOR :@ Bazen uzun sure duruyor bazen hıc gelmıyor .. Ikı tarafında musterı hızmetlerı hıcbırsey yapamıyor.. Benım merak ettıgım nasıl bır Ağ Bağlantısı ayarı, konfigürasyon kurmam lazımkı su Adsl sınyalını düşürmeyeyimm..? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...