Çok Kıllandırıcı Bir Sorun YARDIM Lütfen

voodoo_man1907
16-05-2008, 20:45   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarımda Uzun Süredir Karşılaştığım Çok Gıcık Bir Problem var ... Problemim Hergangi bir Pencereyi aşşağı indirip veya ekranı kapla Sekmelerine bastığımda Onboard yani anakartımdan bilikkk diye bi ses geliyo ama çok hafiften böyle inceden inceden Ne apmam Gerekiyor ? acaba Bios ayarlarındamı bir Problem var ? ... Şimdiden Teşekkürler Saygı sevgi ve sağlıkla

Z1mBaBwE
17-05-2008, 12:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
2,674 mesaj

Bilgisayarınla ilgili hiç bir problem yok o ses anakarttan değil hoparlörlerinden geliyor ayrıca o ses windowsun kendi özelliğidir sayfayı küçülttüğünde yada yeni açtığında o ses çıkar birde girdiğin bazı siteler eklenti isteyebilir örneğin flashplayer gibi bunu yüklemek için sesli uyarıda bulunur kısa bir bip sesi duyulur.

voodoo_man1907
19-05-2008, 15:25   |  #3  
OP Taze Üye
7 mesaj

R3QU3M Sana Bilgisayarımda Bir Problem Olmadığı Hakkında Kesinlikle Katılıyorum Ama 9 Yıldır Win. Kuallanıyorum ama Kesinlikle Windowsun böyle bir özelliği olduğunu bugüne kadar görmedim emeğin için teşekkürler

cbilgen13
19-05-2008, 15:54   |  #4  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

aklıma iki neden geliyor...

1- 9 yıldır bilgisayar kullandığına göre anakart üzerindeki mini speaker'dan haberin wardır ve genel olarak dos altında çalışan uygulamalarda arada bu şekilde uyarı verir.. klasörleri tam ekran yaptığında yada simge durumunda küçülttüğünde bunun her hangi bir dos komutunu tetiklediğini sanmıyorum...ama belki bir virüs buna neden olabiliyordur..bu çok düşük olan ihtimal..

2- diğer seçenekte R3QU3M dediği gibi denetim masası altında ses efektleri var...buradan her hareket için bir ses atayabilirsin yeni kalsör oluşturmaktan mouse sağ click olayına kadar pekçok seçenek var..bence burada ki ayarları varsayılanAşk değerlere geri yükle yada hoşuna giden başka bir ses efekti ile değiştirebilirsin...

Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 20 Mayıs 2008 00:02