Çok küçük boyutlu HD uydu alıcısı!

CHIP Online
13-11-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bir avuca sığan bu mini uydu alıcısı, HD görüntü kalitesi ve diğer özellikleriyle dikkat çekiyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/cok ... -alicisi_36955.html

Minix HD Uydu Alıcısı, boyutlarının aksine içerdiği geniş teknolojik işlev seçeneği ile TV keyfi ve kaliteli görüntüyü bir arada sunuyor. Evdeki televizyon keyfine yeni bir soluk katan Minix HD Uydu Alıcısı, sahip olduğu diğer özellikleriyle de hayatı kolaylaştırıyor.


Teknoloji ve işlevsellik bir arada


Next&Nextstar'ın güvencesiyle kullanıcıya sunulan Minix HD Uydu Alıcısı, evlerde televizyon keyfini işlevsellikle birleştiriyor. Türkiye'de garanti güvencesi ve teknik desteğe sahip, şık ve küçük HD & SD uydu alıcısı Minix HD uydu alıcısının sahip olduğu USB girişi ile, daha önceden arşivlediğiniz her türlü video, film ve müziğe ulaşabilir, cihaz üzerinde bulunan ethernet bağlantısı sayesinde ise bir çok internet uygulamasına erişebilirsiniz. Üstelik Minix HD uydu alıcısını hertürlü şifreli yayın kartını da takarak da kullanabilirsiniz.


Teknolojisi ile yeniliklere daima açık


Son teknoloji FULL HD panel TV desteğiyle üretilmiş Minix HD, diğer HD uydu alıcılarından daha yüksek teknoloji ile üretildiğinden, televizyonunuzu değiştirseniz bile, gelecekdeki yeniliklere hazır olduğu için uydu alıcınızı değiştirmenize gerek yok. Merkezi, ferdi anten sistemlerinde tam uyumlu olan Minix HD'yi evde, yazlıkta, işyerinizde ve dilediğiniz her yerde rahatlıkla kullanabilir, yüksek HD kalitesi ile film seyretme keyfine varabilirsiniz.


Full HD görüntü kalitesi


Mali değeri yüksek ve HD kalitesine sahip televizyonunuzu sıradan bir uydu alıcısı ile kullandığınızda, televizyonunuzun üstün özelliklerinden yararlanabilmeniz güçtür. Bu amaçla yola çıkan ve yepyeni uydu alıcısı Minix HD'yi geliştiren Next&NextStar, televizyonunuzda hem profesyonel hem de kesilmeyen net bir görüntü sağlıyor.


Sahip olduğu üstün teknolojik işlevlerinin yanı sıra pembe ve mavi renk seçenekleri ile göz zevkinize de hitap eden Minix HD uydu alıcısı, ayrıca boyutlarının küçük olması sebebiyle, istenildiği takdirde televizyonun arkasına konulup saklanabiliyor.


Next&Nextstar Minix HD uydu alıcısının tavsiye edilen satış fiyatı 299TL.

Tüm Konu: Çok küçük boyutlu HD uydu alıcısı!

Kaynak: www.chip.com.tr