arkadaşlar
Ürün 128Mb ATI R9800SE ADVANTAGE AGP8x TV Out/DVI DX9.0
ekran kartını 72+kdv ye buldum almayı düşünüyorum
kime sorsam kötü diyor[V]
bu kartın kötü olamasındaki sebeb nedir
oc yapmayı düşünmüyorum
bide 9550 nin oc yapılmamış hali ile kıyaslarsak dahamı iyi dahamı kötü
çok mu kötü
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.abi bende al derimde kart temizmii yani ikinci el fln alıcaksan sakın yeltenme bile ama recepin dediği gibi oc yapıp proya cıkartırsan al sana fıstık gibi kart 9550 yi elinde oynatır yaniii
arkadaşlar kart sıfır
adanada oturuyorum burda bi toptancısı satıyor
adamların adresi www.techmaya.com ürünlerden ekrankartlarına bakın orda görürsünüz
Şimdi şöyle söyleyeyim. İşin şansa bağlı eğer pipeline kilitlerini sorunsuz açabilirsen, 9800 Pro almış olursun. Ancak açamazsan yine de çok iyi, bu sefer de 9600 XT'den az biraz daha iyi performans alırsın. Hem de yarı fiyatına. Kesinlikle 9550 ile kıyaslama o kartan daha iyi.
Yani her durumda da kardasın bence kesin al.
Abi o fiyata beleş ya 64-bit oclak değil zaten 128bit bile olsa 72$'a o kart bence bedava...
Kaçırma derim 9600XT'den iyidir en azıdnan....Garantili ve 0 olmasına dikkat et.
walla 72 Usd+KDV ye sadece 128 MB ASUS ATI 9550TD TVOUT+DVI BOX kart var söylediğin bayiide.Yanlış yazmış olmayasın kartın ismini :))))))))
Pardon gördüm 9600 yapısında bişii evet.9800 le Allah ı bir sadece :)
9700pro al 128mb babalar gibi ama tr du bulman zor. se alma. alabilirsen 9800 normal al. oda olmadı 9600xt
9700pro bitti yahu, hemde biteli yıllar aylar oldu, üretim çokdan bitti de piyasada bulmak imkansız.
9800 düz modellerde artık yok, pro var, ama xt de yok.
9800se her türlü zayıf bir kart olsada alacağın kartı 9550 ile kıyas dahi edemezsin kesinlikle almana değer.
bencede bekleme hemen alllll kaçmasın
arkadaşlar kartı aldım 5 gündür kullanıyorum
benle birlikte 2 arkadaş daha aldı
aklınıza gelebilecek her oyunu son seviyede hiç takılmadan
oynuyorum
bu kartı katı modelleme programlarında da denedim performansı harika
herkeze tavsiye ederim
ayrıca pipeline açarak bu kartı 4x1'den 8x1'e döndürebilirsin.
bu sayede kartın bir 9800 pro'dan farksız olur.
ve de softmod wizzard ile overclock yaparsan bu kart
bir 9800 xt performansına yaklaşabilir.