Ben düne kadar warrock ve Knight Online 2 oyunuda oynuyordm dün oynadım bili kapadım sabah actım artık online oyunlar acılmıyorr ..Neden oldugunu bılen lütfen paylassın.Yeni 2 3 tane online oyun yukledım onlarda acılmıyor.. :( :( :( :( :( :(
Cok önemLi Lütfen Bakınızz !!!
yetersiz bilgi vermişsin, oyunlar hiç mi açılmıyor, oyunlar server'a mı bağlanmıyor, portların ve firewall'un ayarlı mı?
web'e bağlanıp da mı oyunlar bağlanmıyor? oyunlar firewall tarafından engellenmiş ya da bağlanmaya çalıştıkları portlar durdurulmuş olabilir.
Bende şu anda 2 tane online oyun var.Knight online ve Warrock.Bunların ikiside acılıyor ama start tusu ııkısındede gelmiyor.Neden oldugunu sordum. Oyunların patch yeri acılıyor Knightte Check login... die bişey geliyor Warrocktada Game Start gelmiyor .Empire online i yükledim ondada gelmiyor. Ttneti aradm Ip banlanmıs olabılırmı diye hayır bilgisayarında sorun yok oyunun sitesinden kaynaklanabilir dedi.Ama 4 5 tane online oyun var hiç birini acmıyor LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ ? ( Bide sormussun WEBe baglanıyor ama ONLİNE OYUNLARI acmıyor bunun nedeninin ögrenmek istiyorum. )
Birde size bir bilgi vermeyi unuttum bu olay İexplorer bozulduktan 2 3 gün sonra oldu İnt. exp. girince sayfa görüntülenemiyor.Ben zaten Mozilla Firefoxtan giriyordum o giriyor.Bene zaten foruma mozilladan giriom İexp. girmiyor.Belki bu bilginin yardımcı olmanızda yardımı dokunur diye düşündüm.
Hata yanlış IP yönlendirmeden kaynaklanıyor olabilir.Bende buna benzer "you have failed to connect to the server" hatasıyla karşılaşmıştım.DNS ayarlarını değiştir.Belki düzelir.Sana tavsiyem Google Public DNS;
8.8.8.8
8.8.4.4