Slm arkadaşlar ben son günlerde çok sık rastladığım bi uyarının nedenini ve çözümünü sorucaktım . . Eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok seviniri . . Arkadaşlar son günlerde bilgisayarda " BELLEK READ OLMADI" şeklinde bi hata mesahı alıyorum. Bunun nedenini ve çözümünü bekliyorum. Şimdidedn teşekkür ediyorum . .
Çok önemli !!!
Arkadaşım bu sorunla ben de daha önce karşılaştım.Önce ramlerden şüphelendim. Hatta, forumdan da aynı yönde cevaplargeldi... Ama ramle alakası yoktu durumun...
Sonra, güvenli moddatarama yaptırmam sonrasında sorun çözüldü... Daha sonraki günlerde(yaklaşık 2 ay önce) bu konuda birkaç tane topic açıldı. Hepsinde, aynıtavsiyede bulundum ve olumlu yanıtlar geldi...
Bilgisayar açılırken F8'e basarak, güvenli modda başlat ve kaliteli vegüncel antispyware (öncelikle Spyware Doctor ve Webroot Spy Sweeper'ıöneririm ama ücretliler; ücretsizlerden Spybot Search&Destroy'ukullanabilirsin) ve antivirüs programlarıyla tarat ve çıkanzararlıların temizlenmesini sağla....
Büyük ihtimalle, sorun ortadan kalakacaktır. Sonucu buraya yazarsan sevinirim.
Tşk ederim arkadaşlar dediklerinizi uygulicam ve sonuç olarak buraya tekrar yazıcam . .