arkadaşlar benim laptop'a virüs girdi hata vermeye başladı pc açarken starttan sonra siyah ekran geliyor 3 dk bekliyor burada sonra hoş geldiniz yazısı çıkıyor burdada 3 dk bekliyor sonra masaüstü resmi geliyor burada 3 dk kadar bekliyor daha sonra başlat çubuğu ve program simgeleri geliyor baya yavaş açılıyor açıldıktan sonra hiç bir sorun yok virüsleri sildim fakat yine değişen birşey olmadı sonra format attım format atarken çok yavaş atıyor windows kurmadan önce f8 ile lisans sözleşmesini kabul etmeden bir siyah ekran geliyor sol üstte bir çizgi yanıp sönüyor burada 5 dk kadar bekliyor sonra normal bi şekilde format attım ve xp yi kurdum driverlarınıda kurdum fakat geç açılma sorunu hala var kapanırkende bazen geç kapanıyor bunun üzerine internetten baya araştırma yaptım yazanları yaptım yaptıklarım şunlar :
Virüs taraması
disk birleştirme
bad sector taraması ( bir sorun yok )
advanced system care ile sorunları giderdim
3-4 kez daha format attım
çalıştırdan gereksiz programları kaldırdım
servise gödermek istemiyorum çok geç geliyor
bu sorunda daha yeni oluşmaya başladı usb aygıtlarını çok geç okuyor aygıt yöneticisine baktım bütün driverler kurulu bir sorun yok ayrıca bilgisayarımda ısınma sorunuda var bazen kendiliğinden çok ısınınca kapanıyor ne yapabilirim lütfen yardım edin .