Merhaba Arkadaşlar
Aynı anda birden çok dosya indirirken bazen bilgisayarım resetleniyor. Mesela bugün öglen aynı anda uploaded.net'ten 1 GB'lık, Rapidgator'dan 400 MB'lık birer dosya ve torrentten 2.5 GB'lık başka bir dosya indirmeye başladım. Makineyi bırakıp dışarı çıktım, yani indirmeden başka bir işlem yapılmadı. Bir kaç saat sonra döndügümde makinenin resetlendigini ve indirmelerin yarım kaldıgını gördüm. Aynı sorun çoklu indirme yaparken daha önce de birçok kez olmuştu fakat tek dosya indirirken sorun olmuyor. Bilgisayarım..... Intel E8500 (@4.1 Ghz) + P45 + 4 GB Ram (default hız). Sizce sorun nedir, ne yapmalıyım?
Teşekkürler
Çoklu İndirmede Reset Sorunu
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
200 mesaj
Son Düzenleme: Kemal Dogan ~ 31 Ekim 2012 19:46
Merhaba Arkadaşlar
Aynı anda birden çok dosya indirirken bazen bilgisayarım resetleniyor. Mesela bugün öglen aynı anda uploaded.net'ten 1 GB'lık, Rapidgator'dan 400 MB'lık birer dosya ve torrentten 2.5 GB'lık başka bir dosya indirmeye başladım. Makineyi bırakıp dışarı çıktım, yani indirmeden başka bir işlem yapılmadı. Bir kaç saat sora döndügümde makinenin resetlendigini ve indirmelerin yarım kaldıgını gördüm. Aynı sorun çoklu indirme yaparken daha önce de birçok kez olmuştu fakat tek dosya indirirken sorun olmuyor. Bilgisayarım..... Intel E8500 (@4.1 Ghz) + P45 + 4 GB Ram (default hız). Sizce sorun nedir, ne yapmalıyım?
TeşekküEğer bilgisayar ısınıyorsa reset atabilir normaldir , ama ısı sorunu yok ise donanımsal bir sorunda yoktur format ile geçme
ihtimali çok yüksek.
OP Yıllanmış Üye
200 mesaj
Isınma sorunu yok. Sistemi zorlayan oyunlar oynarken bile ısı sorunu olmuyor.
Güç ayarlarını kontrol et ve ayarların hiçbirzamana çekilmiş olduğundan emin ol ve Torrentu da pek kullanmamaya bak.Eğer Leptop ise şarjını ve bataryanın sağlamlığını kontrol et.Ayrıca Olay görüntüleyicinde kapandığı zamanı kontrol edip sorunun neden kaynaklandığını bulabilirsin.
OP Yıllanmış Üye
200 mesaj
Güç ayarlarını kontrol et ve ayarların hiçbirzamana çekilmiş olduğundan emin ol ve Torrentu da pek kullanmamaya bak.Eğer Leptop ise şarjını ve bataryanın sağlamlığını kontrol et.Ayrıca Olay görüntüleyicinde kapandığı zamanı kontrol edip sorunun neden kaynaklandığını bulabilirsin.Güç ayarlarının tamamı "hiçbir zamanda". Bilgisayar desktop. Torrentu.ru sitesinden bahsediyorsanız hiç girmedim.
Son Düzenleme: Kemal Dogan ~ 01 Kasım 2012 00:18