arkadaşlar bugün akşam pc yi açmak istediğimde hoş ilk 2 denememde açıldı ama çok kastı hiç bir şey yapamadım düğmeden kapattım :( sonra güvenli modda açtım işlem yapıyordum ama internet gözükmüyordu ama kesinlikle güvenli modsuz açamıorum bu işi formatsız çözelim zaten ocak ayında kendim format atıcam şimdi ne yapark bu işi çözecez yardım edin
çöktü çökecek yardım edin kurtaralım lütfen :(
hocam sistem yapılandırması dio o kutucaklara ne diyim ?
genel-önyükleme-hizmetler-başlatma araçlar ve altta kutucuuklar halinde
normal başlangıç tanılama başlangıcı-seçmeli başlangıç ve seçilmiş kuucuklar var bunlara ne yapayım yönledirirmisin ?
birde bitdefender rescue disk filan varmış onları deneyeyimmi ?
kardeşim bana da aynısı oluyordu format attım kurtuldum bütün yedeklerini 120 gb lik yetmezse 250 gblik ucuz bir hdd ye kaydet sonra at formatını ocak ayını falan bekleme
karpersky rescue diskle dene o daha etkili böyle sorunlarda ama bu iş sistem dosyalarından birinin uçtuğunun belirtisi dll dosyalarından biri yok sisteminde..
herhangi bir windows 7 dvdsi ile onarim yapabilirsin cökme durumunda ise format atmadan eski windowsun yanina yeni sürüm kurabilirsin okumak isinize gelmiyor gelmiyor sadece.
Zaten güvenli moda girerken onarim vs vs hersey yaziyor
valla kardeş yanında ben olsaydım 1 2 saatte çözerdim. şimdi anlatmaya nereden başlasam bilemiyorum. ilk olarak xp kullanıcısısın diye düşünüyorum. şunları yüklemeni ve çalıştırmanı tavsiye ediyorum.
combofix
advantage system care 4 pro dan derin bakım (pro yapamazsan yardım ederim)
eğer 7 ise mic. sec. essential xp ise nod 32 2.7 sürümü var (az ram kullanıp en çok iş yapanı) (eğer bulamazsan bana özelden mesaj at)
bundan sonra tahminen biraz hızlanır.