http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=62
buradan ücretsiz olarak indirebilrsiniz (sayfanın aşağısına gidin biraz)ea ücretsiz sunmuş bir de red alet 3 ü alana red alet 2 bedava
http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=62
buradan ücretsiz olarak indirebilrsiniz (sayfanın aşağısına gidin biraz)ea ücretsiz sunmuş bir de red alet 3 ü alana red alet 2 bedava
EA Command & Conquer'in 13. yılı şerefine seriyi tamamlamanız için Command & Conquer Red Alert'ı ücretsiz sunuyor ve Red Alert 3'ü önsipariş verenlerede Red Alert 2'yi ücretsiz sunuyor güzel paylaşım:))
özlemişim yuriyi geçen hafta yeniden indirdim bilgisayarıma cdler bozulmuştu çünkü.bilgisayara karşı manyak oynarım.amerikayla 4-5 brutalin tozunu attırırım ama hiç multiplayer oynayamadım.
byburak2008500 Mb full oyun oldugu nerde görülmüş tabikide ücretsiz demoarkadaşım bu oyunu indirdim 500 mb iso halinde neyse oyunu daemon tools la açtım install yaparken bu hatayı verdi
windows 95 ile alakalı xp desteklemiyor herelde kota giti
byburak2008500 Mb full oyun oldugu nerde görülmüş tabikide ücretsiz demoOYUN FULL!!
Çok eski oyun olması ve ISO formatında olması sebebiyle 500MB olması aldatmasın!!
S.W.A.Tarkadaşım bu oyunu indirdim 500 mb iso halinde neyse oyunu daemon tools la açtım install yaparken bu hatayı verdihttp://www.cncworld.org/?page=features/tutorials/rafreewindows 95 ile alakalı xp desteklemiyor herelde kota giti
S.W.A.Tlink ??? nedir arkadaşım bide oyun full değLink..: "HOW TO DOWNLOAD AND PLAY RED ALERT FOR FREE (XP)" Yani önceki sayfada sorduğun bu oyun 95 diyor, XP'de nasıl çalıştırırız'ın resimli anlatımı..Oyun full olmasa bu kadar tantana yapar mı EA?? Sonuçta Demo'sunu diğer başka siterlerden de bulmak mümkündür önceden.. Sitesinde yazan budur..: "we are giving away one of the original games that started it all, Command & Conquer Red Alert, for FREE."
S.W.A.Toff oyun da bişiye benzemiyomuz zaten siltim giti boşverin elinizi verin doğruAferin bravo sana ok..
soldiers heroes of world war II müthiş bi strateji oyunu efekler müthiş ve ayrıntlılı bi oyun ...
ben paylaşım olsun diğer arkadaşlar da yararlansın diye Coşkun Olca'nın tavsiyesi ile açtım konuyu.oyun FULL!!!.ben de daha indirmedim birazdan indirmeyi düşünüyorum xp de çalışıp çalışnadığını bilmiyorum.boşu boşuna kotam gitti siliyorum demişsiniz özür dilerim kotanızın gitmesini sağladığım için ama ben de bilmiyordum xp de çalışmadığını dediğim gibi birazdan indirip deneyeceğim...
paraportuben paylaşım olsun diğer arkadaşlar da yararlansın diye Coşkun Olca'nın tavsiyesi ile açtım konuyu.oyun FULL!!!.ben de daha indirmedim birazdan indirmeyi düşünüyorum xp de çalışıp çalışnadığını bilmiyorum.boşu boşuna kotam gitti siliyorum demişsiniz özür dilerim kotanızın gitmesini sağladığım için ama ben de bilmiyordum xp de çalışmadığını dediğim gibi birazdan indirip deneyeceğim...napalım kardeş boşver bilsen tabiki demezsin giden kota olsun
S.W.A.Tnapalım kardeş boşver bilsen tabiki demezsin giden kota olsunOyun full değil diyorsun sana full diye kanıtlıyoruz.. XP'de açmıyor kota gitti diyosun.. Link veriyoruz resimli anlatımlı.. Bu link ne diyorsun, yine açıklıyoruz.. Sonraki yazında bir eyv demiyorsun da bu oyun dandikmiş, sildim, gidin bilmem neyi alın diyorsun..
Şimdi de kota önemli değil, giderse gitsin diye yazmışsın..
Brava sana..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 07 Eylül 2008 19:35
bu arada CU_GS7 xp için resimli anlatım link i verdiğin için teşekkür ederim lazım olur...
özlemişim yuriyi geçen hafta yeniden indirdim bilgisayarıma cdler bozulmuştu çünkü.bilgisayara karşı manyak oynarım.amerikayla 4-5 brutalin tozunu attırırım ama hiç multiplayer oynayamadım.bende zamanında 7 tane brutal yenerdim hilesiz bende amerikayla ilk köprüleri indirirdm gelişip ülkelere dalardım red alert 2 de adamlar birbirleriylede savasıyor bu kolaylık oluyor ama yurıde 7 ülkeyi D kendini A yap bakalım
ugoss redalert 1 sayesinde westwood stüdyoları hayal edemiyeceğin kadar para kazandı.
sende şimdi bu oyunu işe yaramaz yaptın.red alert 3 şu ana kadar EA nın en pahalı oyunudur
red alert 1 in grafikleri pek iç açıcı olmasada onun konusu bana yetiyor.
ayrıca red alert 1 in yüklemesiyle ilgili sorunlara cevap yazabilirim sitedeki oyun full dur yükleyin kotanız boşa gitmez!!