Command Conouer Tiberum Wars
Kanes Wrath
Arkadaşlar bu eklenti paketini kuramıyorum cd nin orjinal olmayışı buna nedenmidir pc mde Command Conouer Tiberum Wars kurulu orjinalinden ama bu eklenti paketini kuramıyorum......Lütfen yardım oyunu kurarken internet bağlantısında sorun çıkarıyor....
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Tabii ki forum içerisinde biz denetmenlerden başka bu tür ihlallere dikkat edenlerin olması güzel şey. Ama bir ihlalle karşılaştığınızda konuya yazmak yerine her mesajın sağ altında bulunan ünlem butonuna tıklayın. Böylece hem konunun gereksiz yere uzamamasını sağlarsınız, hem de denetmenlerin dikkatini konuya çekerek müdahale edilme süresini kısaltırsınız. Böyle olunca konuları teker teker incelememiz gerekiyor. Tabii ki üşendiğim için söylemiyorum, sonuçta konuları incelememiz gerekiyor. Ama sizin yardımınızla daha rahat olur bu işler. Ve dikkat ediyorum da, bunu genellikle forum katibi ya da maestro olanlar ya da az mesjaı olsa bile forumda eski olanlar yapıyor. CHIP Online'da yeni olsanız neyse de, sonuçta neyin nasıl işlediğini az çok biliyorsunuzdur.
Şikayetlerde çoğunlukla açıklama yazmanıza da gerek yok, zaten bakınca anlaşılıyor genelde. Eğer karışık bir durum varsa ya da işimizi daha da kolaylaştırmak isterseniz açıklama da yazabilirsiniz tabii, daha iyi olur.
Zaten nedeni yukarıda var. Kilit...