COMMANDOS 3 OYUNUN 3 CDSİNİDE İNTERNETTEN İNDİRDİM.FAKAT CD LER BİN UZANTILI OLDUGU İCİN ACAMIYORUM.BİN UZANTISI NEDİR? OYUNLARI ACABİLMEM İCİN EXTRA BİR PROGRAM MI GEREKİYOR?
TESEKKURLER
Commandos 3 Yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.daemon tools die bi program var. onu bul bi yerden. onu kullanman lazım bu bin uzantılı dosyaları acarken.. onu yukledikten sora virtual cd/dvd rom-mount image deyip commandos un 3. cd sini içeren bin dosyasını seç. sanki gercek bi cd takmıssın gibi bilgisayara işlem baslayacaktır..
nero programıyla yazabilirim.fakat ne olarak? neroda data yı mı secicem ?
neroya yazarken encodingmi yapıcam?
kimseler yardımcı olmuyo bana?bosu bosuna mı indirdim ben bu oyunu? tam 3 cd.
kalıbı diske yazdır die bi seçenek olacak onu sec
Babacoos koçum şu adresten bunu indir ve o indirdiğin bin uzantıları aynı klasörde olarak çalıştır yüklenir (tabiki 2 Gb boş alanın olması lazım en az ...Hdd dende boş olan bir yere de yükleyebilirsin :)
Adres : ***Link Silindi - CyberiA***
melankolikBabacoos koçum şu adresten bunu indir ve o indirdiğin bin uzantıları aynı klasörde olarak çalıştır yüklenir (tabiki 2 Gb boş alanın olması lazım en az ...Hdd dende boş olan bir yere de yükleyebilirsin :)BURDAN İNDİREMEZSEN !!!!!!!
Adres : ***Link Silindi - CyberiA***AL UPLOAD YAPTIM : ***Link Silindi - CyberiA***
Son Düzenleme: Simple User ~ 22 Ağustos 2006 21:01