Devletin açtıgı tüm ihaleleri en düşük fiyat verenler kazanır olayaynen öyle ve o yüzdende hiç bir şey düzgün yürümez ; düzgün yürürse eğer bir şeyler yolunda gitmiyordur TÜRKİYEDE işini düzgün yapanda değil yamalı bohça yapan yol alıp yürüyebilir sadece bu yüzdende düzensiz tutarsız her şey.
comodo VS eset ??
- 1
- 2
Haberleri günlük takip ederim. Evet bazen banka hesapları boşaltılıyor ama daha çok virüs değil telefonda arayıp para isteyen dolandırıcılar boşaltıyor.Boşaltılmadığını nerden biliyorsun. Ayrıca her virüs yollayan o anda para alacak değil ya haberleri hiç okumuyorsun heralde. Eski yazılarımı takip edersen ne soygunlar oluyor görürsün.
Sizin dediğiniz şekilde bankaların bilgisayarları virüs doluysa çoktan herkesin banka hesapları boşaltılmış olmalıydı diyorum.
"Boşaltılmadığını nerden biliyorsun." Hala banka hesabında parası olan insanlar olduğuna göre demekki hepsi boşaltılmamış.
:) Güvenlik hakkında virüsler hakkında deneyimin yok ondan dolayı hala neden boşaltılmadı diyorsun. Bende sana diyorum ki!!!! Nerden biliyorsun hesapların çalınıp beklenmediğini!!Güvenlik ve zararlı deneyimim var senin kadar vardır yoktur o kısmını bilemem.
Onu ben değil banka düşünecek.
Güvenlik ve zararlı deneyimim var senin kadar vardır yoktur o kısmını bilemem.
Onu ben değil banka düşünecek.banka hiç bir şeyi düşünmez burası TÜRKİYE seni suçlu çıkartırlar üstünede bir ton dava açıp iflahını keserler ağzın açık bakarsın tavana sadece yada daha ilk davadan sonra anlaşma yoluna gider belli bir ödeme yaparak kurtulursun bankanın avukatlarından.
sanırım kendini Avrupa ülkesinde sandın senin bilgisayarında virüs programı olunca bankayı sorumlu tutmazlar.
Virüs bankanın bilgisayarındaysa ben bu işte nasıl suçlu oluyorum?banka hiç bir şeyi düşünmez burası TÜRKİYE seni suçlu çıkartırlar üstünede bir ton dava açıp iflahını keserler ağzın açık bakarsın tavana sadece yada daha ilk davadan sonra anlaşma yoluna gider belli bir ödeme yaparak kurtulursun bankanın avukatlarından.
sanırım kendini Avrupa ülkesinde sandın senin bilgisayarında virüs programı olunca bankayı sorumlu tutmazlar.
O zaman virüs kontrolü yapılınca olay ortaya çıkmazmı?
Banka neden böyle bir şey yapsın?Virüs kontrolü yapmazlar :) Yapmaya da izinleri yoktur. Bankanın yaptığı birşey değil bu haberin olmaz ise neden gerek duysunlar.
Forumdakiler gibi virüs girince Antivirüse sarılıyorlar neden? Çünkü ağzı yanmış ondan. Bankalarda bu gibi şeyleri fark eden uzman kişiler çoğunlukla olmuyor. Bu yüzden Devlet duruma el attı kanun çıkdı ama hala hayata yavaş yavaş geçiyor. Merkezi sistemden Ankaradan tüm bankaların güvenliği sağlanacak Geç bir önlem ama daha iyi olacak bundan sonra ama Yine de zararlılardan kurtulma konusunda deneyimsiz olan bankalar açıkları olacaktır.
- 1
- 2