Arkadaşlar geçenlerde company of heroes kurdum ve kurar kurmaz da oyuna girdi, oyundan çıktım ve sonra tekrar girmek istedim fakat oyunun ikonuna tıklıyorum ve hiçbir şey olmuyor ne bir hata çıkıyor ne de oyuna giriyor.. Ne yapmam gerek yardımlarınızı bekliyorum..
Company of heroes giriş sorunu..
yhani sıkıştırılmış oyun anlamını qelir..orneğin 7 qb lık oyunu 2 qb a kadar düsürmek mümkündür..internetten mi indirdiniz..?..cd sini aldıysanız rip diqildir zaten..
İnternetten indirdim torrenttan.. Uif uzantılıydı iso programı ile setupı çıkartıp öyle yükledim..<
3 kere silip tekrar kurdum.. Ayrıca eksik bişe olduysa oyun neden hemen yükledikten sonra açılıyor ki o zaman hiç açılmazdı şimdi ben bu oyunu oynamak için sürekli tekrar tekrar kurcam mı :))
Şu an en son yamayı yüklüyorum inşallah olur..
Tamamdır sorunu hallettip oyunu "d" sürücüsü yerine "c" sürücüsüne kurdum halloldu nasıl olduysa anlamadım .. :)
bazı oyunları bknz:fifa 09..bende de c:program files dizinine atıp calıstırıyor sadece..bnim makinamda..bunun nedeni ise kurduktan sonra d. dosyalarını yine nereye kuruyorsanz oraya atıyor..sanırım sorunun nedeni bu ..olmayabilirde tabi...