slm arkadaslar bnde eski model bi compaq armada 1750 var eskiden win98 kullanıyodum bi gün xp yi denedim fazla kasmadı xp le dwam ediyorumm yaklasık 1,5 yıldır hic sorun yasamadım ama su sıralar bilgisayarım cok yavasladı disk birlestirdim yer bosalttım virüs tarattım bütün eski dosyaları sildim fakat bir türlü sonuca ulaşamadım. Şimdi bnm istediğimm bu bilgisayara format atmak... biliyorum cok basit bir soru fakatt cd yi takıp bilgisayara reset attıgımda cd'den önyükleme icin bir tusa basın yazısı gelmiyor compaq ekranı donup kalıyor biostan ilk acılıss cd rom la bunun ayarından eminim zaten eskiden tusa basın yazısı cıkıyodu fakat artık cıkmıyo bnm sizden istedigimm bilgisayar acıkken format atabilirmiiyimm windowsu silip yeniden kurabilirmiyim veya kuramazsamm ne yapmalıyımm acil yardım bekliyorum ilginize smdiden tskler
COMPAQ ARMADA 1750
ctrl tusu takılı kalmış olabilir veya başka bir tuş..bunu kontrol et veya normal klavye bağlayıp dene. Wın çalışırken ne yazıkkı sıstem kuramazsın.
hayr ctrl tusu takılı kalmamıss ... saol yinede yalnz biraz daha bu bilgisayarı kullanmaya dwm etmeye calısırrsamm bi bilgisayarımm olmayacakk bi klasörü 5 dk da acmaya basladı artıkk aill yardım istiyorumm =))
başka klavye denedınmı? Eğer başka klv. taktıgında aynı sorunu verıyorsa bence teknık servıse götürmenin zamanı gelmış.
Açıkkken format atamazsın boot ekranında laptop kilitleniyor diyorsun onuda şöyle yap bios ekranın f5 deyip tüm ayarları default yap ondan sonra tekrar açılışı biosdan cd rom deyip devam et bakalım kitlenecekmi?
baska klavyeyi nereden bulucamki onunla uğrasmak istemiyorum bak bn ana olayı anlatayımm bundan 3 ay önce fln bilgisayarıma limewire yüklemistim virüs bulastı tarattım 80 civarı virüs bulastı temizleyemedim format attım ozaman 1 saatlik format 3 saatte tamamlandı nyse ozamanda compaq yazısı duruyordu ekranda 5-6 denemede tusa basın yazısı cıkıyodu ama bu olaylar cok yavas gerceklesiyo bugünde bi defa tusa basın yazısı cıktı sora ilerlemedi kapamak zorunda kaldımm bi daha o yazı cıkmadı blki biraz bkledikten sonra denersem olurr olmazsa da serwise götürücemm =)) saol
hmmm
Sistemine webroot spysweeper programını yukle ve guvenli modda bilgisayarını açabiliyorsan aç ve tarattır yanlız guvenli modda yap bu işi. Ctrl buyuk ıhtımal çalışacaktır. format atmak sorununu çözmemiş d sürücüsünden c surucusune tekrar bulaştıysa bu sorun tekrarlanır.Adam gıbı butun hdd full atarama yap bır.
arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim bendede armada 1750 dizüstü pc var hdd si bozulmuştu bende yeni bi hdd aldım ama şimdide açtıgımda non-system disk or disk error replace and strike and key when ready diye bişey yazıyo sorun ne o9labilir sizce ??
bu arada cvb sensizim33@msn.com adresine gönderirseniz sevinirim çooook acilll