mrb ark.lar
Bilgisayarım D: surucusunu tıklarken soyle hata alıyorum copy.exe hatası bie sağ tıklayınca otamatikullan cıkıyor..
Copy.exe hatası
[arkadaşlar usb deki copy.exe trojenini temizleyemiyorum..yardımcı olursanız sevinirim]alıntı.
--
[C dışındaki disklere tıklayarak giremiyorum ]alıntı.
arkadaşlar merhaba
bittorrent.exe diye bir baş belası girdiğinden beri bilgisayar adam olmadı.temizledikten sonra format attım herşey normalleşti ancak c dışındaki disklere(d ve e) çift tıkladığımda copy.exe hatası veriyordu.sonra c ye tekrar format attım şimdide yine d ve e'ye çift tıkladığımda birlikte aç penceresi çıkarıyor. bir türlü normal şekilde bu disklere giremiyorum.sağ tıklayıp aç demem gerekiyor. bu arada 2. formattan sonra d ve e'ye sağ tıklayınca aç seçeneğinin üstünde auto diye bir ibare daha çıkıyor bunu hiç anlamış değilim. tüm sisteme format atmadan bu pc yi normale çevirme ihtimalim var mı?
lütfen biri yardım etsin şimdiden sağolun(alıntı).
evet virus flashdisk ile bulasıyor bittorent.exe ve ark.ları ben hatayı soyle giderdim regedit. ile HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MountPoints2
burda surucu lere atanmıs değerler var bur da copy.exe li kısmı silerek hatadan kurtardım....
anlamadığım teksey formattım sistemi tekrar kurdun C deki hata kayboldu ama diğer suruculer aynı hata vardı ... virus "HDD MBR" bolumunde kendisini yazıyor olabilir.. ?
mrb arkadasım copy. exeyle ilgili bir işlem yaptıysan ve bunu tam olarak anlamadınsa karıştırdıysan yani kısacası sanal bir dosya olabilir veya programla ilgili bir virüs olabilir iyi günler
boyle bır sıte yapıp yardım ettıgınız ıcın sımdıden tesekkurler benım sorunum su:
bılgısayarımda ılk once temp2.exe diye hata raporu cıkıodu
vırus taramasından gecırdım pc yı 20 tane vırus cıktı bunları sılınce bu sefer pc acıldıgında svchost.exe windows tarafından bulanmıo diyo ver hata veriyor bide C ve D suruculere 2 defa tıkladıgımda da copy.exe diye bır hata gelio ne yapmmam lazım bunun formattan baska yolu yokmu yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
sevgili üyeler:
öncelikle gizli dosyaları gösteri aktif edip,
bilgisayardaki c d f g h disklerindeki ana dizinlerde autorun.inf copy.exe xcopy.exe (gizli dosya olarak görünür)dosyalarını silip tekrar makineyi başlatmak bu virüsten kurtulmanın yoludur..
bittorent.exe virüsüyle (asıl adı hidrag.exe) boğuştum ben de bir süre. Yukarıda arkadaşın anlattığı aynı durum oldu. Harici hdd yi açarken karşıma sürekli 'Birlikte Aç' diyalog kutusu geldi. Üstteki elemanın programını bilemiyorum ama beni kurtaran şu oldu: http://www.grisoft.com/doc/removal/us/crp/0/ndi/67751/fht/51.224