volkan orhandostum dediğin piyasanın en iyi ankartlarından bitanesi ama ram bence corsair alma sana tavsiyem bu ramler iyidir KINGSTON HYPERX 2GB 1375MHz DDR3 Non-ECC CL7 gecikme süresi daha iyi ve mhz daha yüksek http://www.hepsiburada.com/produ ... 7&productid=bd71249peki bu ram de standart olarak 1375 mhz de mi çalışıyor yoksa ayar mı gerekiyor
core 2 quad x9650 için cpu soğutucu gerekir mi
- 1
- 2
bi ayar yapmana gerek yok standard özelliği zaten bu
volkan orhanbi ayar yapmana gerek yok standard özelliği zatensağol kardeş inşallah pişman olmam
pişman olcağını zannetmem fiyat/performans açısandan iyidir daha fazla para verebilirsen dah iyi ramlerde önerebilirim
2 tane alsam dördü de dual çalışır mı
çalışırda işletim sistemin xp mi yoksa vista mı
Vista hepsi aynı ram olması avantaj mı
vista 64 bit kullanırsın dostum o zaman tam performans alırsın
32 bit kullanmak istiyorum ama çoğu program 64 bit desteklemiyor
32 bitte tam destek vermez ramleri 3.2gb olarak görür
volkan orhan32 bitte tam destek vermez ramleri 3.2gb olarak görübiliyorum önemi yok
sen bilirsin dostum ben sadece boşuna masraf yapma diye dedim yinede sen bilirsin
beni düşündüğün için sağol kardeş
önemli deil dostum yardımcı olduysam ne mutlu
eğer hızaştırımı yapmayacaksan intel kendi işlemci fanı normal şartlarda yeterlidir.
volkan orhanbi ayar yapmana gerek yok standard özelliği zatenşimdi benim işlemci 1333 fsb destekliyor bu tavsiye ettiğin 1375 Mhz takınca otomatik olarak 1333 Mhz'de mi ayarlıyor yoksa 1375'e mi otomatik ayarlıyor kafam karıştı
kesinlikle gerek var eger program yapımcısı oyun canavarı ,çok programla ugraşıyorsan bence orta seviyede bir fan senin için yeterli olacak.
- 1
- 2