anakart G31M-ES2L g31 chipset hd 3850 ddr 3 256 bit 2gb ram gta 4 cirisis2 batfield3 gibi oyunları full oynamak için ilk iş olarak işlemciyimi yoksa ekran kartınımı değiştireyim cevabınızı bekliyorum
core2 E4500 değiştirmeme değermi acil cevap...
Merhaba despirat arkadas. Benim GA-G631M-S2L ana kartım war. Ekran kartı almaya karar werdim bi araştırma yaptım GTX550TI , GTS250 ve GT9800 arasında kaldım. Arasındakilerden GTX55TI ' ın en iyisi oldugunu biliyorum. Acaba GA-G631M-S2L anakartıma uyacakmı ?? Lütfen yardımcı olurmusun
Anakartınız PCI Express Ekran kartlarına uyumlu uyar
önce işlemcini değiştir anakartın quad işlemci destekliyor elindekini düz hesap 100 tl ye satsan 2 ci el 200 tl ye dört çekirdekli bir quad işlemci alırsın sonra da ekran kartı alırsın
İşlemciyimi değiştireyim 320 tlye quad9400 var oyun dışındada internette programlarda gözle görülür bir hız artış olurmu darboğaz yaparmı cevabınızı hemen bekliyorum bekletmeyin lütfen
günümüz ev kullanımı için 2 çekirdekli yeterde artar bile ama siz oyun oynayacaksanız artık 4 çekirdekli bir işlemcinin zamanı geldi bu arada q9400 300 tl demişsiniz nereden alıcaksınız sıfır mı 2 ci el mi kazıklanmamanız için soruyorum yanlış anlamayın eğer q9400 ı alır ilerde de psu+ en az HD6850 olmak şartıyla birde ekran kartı +psu 2 lisinide alırsanız sisteminizde son ayarda açmıyacağınız oyun olmaz
Ürün sıfır daha ucuz bulamadım çok fark olurmu alayımmı
sıfır ve en az 2 yıl adınıza faturalı ve garantiliyse alınabilir ama 2 ci el de 200 tl ye kadar düşüyor fiyatları oyunlarda çok fark olur e8400 almaya değmez siz quad bir işlemci alın ve ekran kartı + psu da alınca istediğiniz oyunu oynarsınız kasmadan son ayarda