benimde aklımdan tam bu kart geçiyordu. gözüme uygun görünüyor. yalnız biryerde okumuştum. msi ler twinmos ile uyumsuz çalışıyor gibi. öyle hatırlıyorum ama belkide amd anakartlar için söylenmişti.
Core2Due E6750 içeren bir sistem ???
- 1
- 2
sen o söylenenlere kafanı takma boşwer. bi tane MSI anakartı uyumsuzluk çıkarmıştır tüm MSI lar uyumsuz derler.
O zaman sizlere en son kararım olan sistemi sunayım. Düşüncelerinizi bekliyorum.
1.INTEL - E6750 C2D
2.MSI - P35 NEO-F
3.TWINMOS - 1 GB DDR2 800
4.SEAGATE - 320 GB SATA2 16 MB NCQ
5.PALIT - 8600GT SONIC
gayet güzel sistem hayırlı olsun. bakalım forumdakiler ne diyecek
Bence aynı ramden bir tane daha alıp dual yapman sana daha fazla performans sağlayacaktır. AYrıca bir tane 320 GB yerine 2 tane 160GB'lik sabit disk alıp raid 0 yaptığında daha fazla performans elde edersin
RAM olarak veritech almaya karar verdim anakart olarak farklı kartlar önerenlerde oldu. Mesela MSI - P6N SLI V2 http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2089 kartını önerdiler.
Chipset her zaman önemli biliyorsunuz p35 mi yoksa NFORCE 650I mi sizce çok bi fark olurmu ? performans farkı iki kat olmadıktan sonra 45nm bi işlemci alacağımı zannetmiyorum. böyle düşünürsek ne önerirsiniz ?
bence MSI p35 tek geçerim.
nvidia daha hızlı ama ısınma problemi var;
eğer soğutma sistemin iyiyse nvidia da alabilirsin.
Yani nvidia p35 ten daha iyimi ? ısınma problemi olmazsa ondan mı alayım ? xfx 650I ultra var çokta uygun fiyatı. bunumu alayım nasıl olur ? yoksa p35 mi. msi p35 neo fr ye pasif soğutma sistemi koymuşlar bunun sebebi önceki versiyonunun çok ısınması değilmi ?
- 1
- 2