Corel Videostudio pro x3 programım var. Makinem quicktime filmi kaydediyor ve bu biçimli videoları (avi, mov biçimi olanları da) programa ekleyemiyorum. Arkadaşımın bilgisayarında oluyor benimkinde olmuyor sebebi ne olabilir. Şimdiden teşekkürler...
Corel videostudio video biçimi sorunu
sebebini bilmiyorum. ama bir program önerebilirim:
DeGo Video Converter. Bu programla hem video indirebiliyor hem de istediğin formata dönüştürebiliyorsun. ama avi kabul ediyorsa daha iyi. Any Video Converter(süper bir program bunu kullanmanı öneririm). Bundan da şarkı indirebiliyor, kesebiliyor ve dönüştürebiliyorsun.
Son Düzenleme: seto__ ~ 02 Aralık 2011 20:16
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
dönüştürme programı bende de var önemli olan quicktime kaydetmek convertere atınca kalite düşecek okul tanıtım filmi yapıyoruz profesyonel olacak
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
codek yüklemen gerekiyor,, http://www.gezginler.net/modules ... codec-paketleri&cid=64 gezginlerdeki bu sayfayı incele eksik olanını indir
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
afedersin şu klite codek indir
Taze Üye
2 mesaj
Corel Videostudio pro x3 programım var. Makinem quicktime filmi kaydediyor ve bu biçimli videoları (avi, mov biçimi olanları da) programa ekleyemiyorum. Arkadaşımın bilgisayarında oluyor benimkinde olmuyor sebebi ne olabilir. Şimdiden teşekkürler...
Taze Üye
2 mesaj
Corel Videostudio pro x3 programım var. Makinem quicktime filmi kaydediyor ve bu biçimli videoları (avi, mov biçimi olanları da) programa ekleyemiyorum. Arkadaşımın bilgisayarında oluyor benimkinde olmuyor sebebi ne olabilir. Şimdiden teşekkürler...Cözüm bulabildiniz mi ben ne yaptiysam olmuyor mov dosyaları atiyorum ses var görüntü