pc de xp pro yüklü iki sorunla karşılaştım vr tüm çabalarıma rağmen çözmeyi başaramadım.
1-Rapidden bir dosya indirmeye kalktım Error:Enable Java Script uyarısı aldım.Halbuki javanın en son sürümü yüklü.Nasıl eneble yapacağım?
2-İnternetten bir dosya indirdim rardan bmasaüstüne açtım şimdi silmek istiyorum silinmiyor erişilmez veya disk dolu gibi bir uyarı çıkıyor.Halbuki o programı revouninstaller ile sildim.Masaüstünü nasıl temizleyeceğim?
Çözemediğim iki sorun
1. Sorunun rapidden dolayı oluyordur. Bu bendede olmuştu bir kaç defa daha sonra düzelir. Mozilla veya İE7 kullanıyorsan çerezleri sil istersen ;)
2. Sorunun hakkında bilgim var ama tam bilemiyorum. Pc rest at ve tune up programını öneririm silmek için simgeye sağ tıkla tuneup shredder seçeneğini tıkla ve silinmesi gerekir ;) kolay gelsin...
o dosyanın yanına boş bir klasör aç
sonra dosyanı boş klasöre taşı
klasörü rahatlıkla silebilirsin.
bu birinci yöntem
önerileriniz için teşekkürler.Rapidle olan sorunum çözüldü ama diğeri için boş klasör işe yaramadı ne o klasöre nede klasör öbürküne taşınıyor.Birde Tune Upı deneyeceğim.
forumlarda dolaşıp Tune Up ararken Unlock diye programa rastladım ve anında işimi gördü belki birilerine lazım olur diye yazıyorum
Advanced Uninstall programini kullanmalisin hem gereksiz yere yer kaplayan
dosyalari hemde Internet Explorer in kaydettiklerini temizlersin