arkadaşlar bilgisayarıma windows 7 kurarken kurulum gayet normal bi şekilde devam ediyor ama en son işlem yükleme tamamlanıyor da bittikten sonra ekran kararıyor, bi süre sonra mouse imleci ortayaçıkıyor ve reset atıyor,resetten sonra windows başlatılıyor dedikten sonraekran kararıyor ve başkada bi işlem yapmıyor.(10 farklı cd ile,3 farklıdvd sürücüyle,başka bi bilgisayara harddiski bağlayarakdenedim,nette çok araştırdım benzerini yaşayan yok gibi)
[Çözüldü]Win7 Yüklmeme Tamamlanıyor... sorunu
1;Belki Kurmaya Çalıştığın Hardiskde Başka Sistem Olabilir
2 ; Başka Bir Hdd 'e Window7 Kurmaya Çalış
3; 1 Hdd Varsa 2 ye Bölüp Ayırdığına W7 Yüklemeye Çalış
Olmazsa REsmini Çek Bakalım bi.
Büsürü Windows 7 cd Almışsın Denemişsin olmamoş Vista al bide onu kurmayı Dene :)
1;Belki Kurmaya Çalıştığın Hardiskde Başka Sistem Olabilir2 tane harddiskim var öbürüne denedim,bölüp denedim, olmadı,şu anda ztn vista yüklü (32 bit)xp ,vista da bi problem yok sadece w7 de yapıyo onu
2 ; Başka Bir Hdd 'e Window7 Kurmaya Çalış3; 1 Hdd Varsa 2 ye Bölüp Ayırdığına W7 Yüklemeye Çalış
Olmazsa REsmini Çek Bakalım bi.
Büsürü Windows 7 cd Almışsın Denemişsin olmamoş Vista al bide onu kurmayı Dene :)
yani kurumun bittikten sonra:Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us
bundan sonrada şu gelmesi gerekirken(Görüntü performansını kontrol eden açılış ekranı):Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us
siyah ekran gelio 5-6 dk sonra imleç beliriyo maximum bu ekranda 1,5 saat bekledim değişen bişey olmadı.
Güvenli moddan açtığımda ise Görüntü performansını güvenli modda yapamıyor yeniden baştıp ayarlanması gerek gibi bişey soyluyo.
Ama Sen Vista Yüklü Bilgisayara Windows 7 Yüklemeye Çalışıyorsun
Üst ÜSte Ayrı Hdd olsa bile Windows 7 Yüklesende Vistayı Açar (Sanırım ÖYleydi )
Mesela Vistaya xp yüklersen bidaha vistayı boot programı indirip ayarlamadıkça açamazsın hep xp kalır
Sen ÖNce Vista Yüklü Hdd yi Tamamen Çıkar Eline Al
Sonra Sadece Boş Hdd yi Takıp Ona Windows 7 Kur 32 Bit Olsun
Onu Yükleyipde Yapamıyorsan ve Çok Uğraştıysan Boşver Vistaya W7 Edit Yaparsın :)
zaten Win7 kurarken vista yüklü deildi biçimlendirip atıyorumda formatı benim şüpelendiğim win7 ekran kartı görmüo olabilir.Görüntü performansını kontrol ederken ekran siyah ekran kartının driverını yükleiyosa boyle bi problem çıkarırmı?
bide x64 desteklemiyo diyicem ama bilgisayar yeni:
i5 2.6 Ghz
Asus p5 serisinden
9800 gt ekran kartı
4 gb ram