Arkdaşlar Bilgisayar Boştayken %50 Cpu Kullanımı Oluyor Yeni Açtığımda %1-%5 arasında iken aniden %50 ye yükseliyor. Ayrıca Bilgisayar Açılırken Her Seferinde 1 Sefer Hoş Geldiniz Yazısı gelmeden önce Resetleniyor Bir Çözüm Varmı ?
Cpu Boştayken %50 Yardım Lütfen
Başlat>Çalıştır>msnconfig yaz oradaki menüden Başlangıç'a tıkla bir kontrol et başlangıç programlarını.Sonra bir anti-virüs taraması yapabilirsin.ComboFix'i dene usb ve cd'den gelen virüsleri temizler ayrıca bazı dosyalara bakım yapar.Kesinlikle combofix'i denemelisin.Bende de aynı sorun olmuştu ben hemen combofix ile sorunu çözmüştüm :).Bir de görev yöneticisinden en çok işlem harcayan işlem programlarını söyler misin?
İşte İstediğin Şeyler Bakarsan Sevinirim :)
Başlangıç programlarınızın arasında tehlikeli bir virüs var: siszpe32.exe
Aşağıdaki linkte virüsle ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin... NOD32, A-Squared, Norton, PCTools, DrWeb, VBA32 bu virüsü tanıyıp siliyormuş...
http://www.latest-virus.com/siszpe32-exe-2279
Sisteminizde gizlenmiş başka virüsler de olabilir, güncel bir antivirüs ile tarayın... (A-Squared öneririm bu virüsü de kaldırıyormuş...)
sen boşta zannediyorsun bilgisayar bakalım boşta mı?
işlemler bölümünde neler çalışıyor.Ayrıca fazla cpu yormasa da bir de download işlemi var
Bilgisayar Sadece Açılışta Bile %50 idi Dayanamadım Güvendiğim Bi Anti Virüse (Kaspersky ) i İndirmeye Karar Verdim Şuan indiriyor sistemi taratacağım AVG ile tarattım virüs bulamayınca kaldırıp kaspesky'e başvurdum
Evet virüs var zaten anlaman basit hangi yönetici çalıştırıyorsa ordan anlarsın senın sıstemının dısında.Bır de combofix ve antivirüsn ile kesin tarat
Bilgisayar Sadece Açılışta Bile %50 idi Dayanamadım Güvendiğim Bi Anti Virüse (Kaspersky ) i İndirmeye Karar Verdim Şuan indiriyor sistemi taratacağım AVG ile tarattım virüs bulamayınca kaldırıp kaspesky'e başC:\Winnt\System32\siszpe32.exe
D:\Documents and Settings\[UserName]\Local Settings\Temp\siszpe32.exe
c:\documents and settings\user\start menu\programs\startup\Siszpe32.exe
E:\Program Files\siszpe32.exeYukarıdaki adreslerden herhangi birinde koyu renkle yazdığım şey var mı? Yada bunu Başlat/ara bölümünden arayıp bulabilir misiniz?Bulursanız virustotal.com'a gönderin...
Okan Aybek Dediğin Virüsü Kaspersky 2011 sürümü hemen yakaladı ama TRİAL olduğu için galiba temizlemiyor Silebilecek Bi Anti Virüs Biliyor Musun
Okan Aybek Dediğin Virüsü Kaspersky 2011 sürümü hemen yakaladı ama TRİAL olduğu için galiba temizlemiyor Silebilecek Bi Anti Virüs BiliyorBaşlangıç programlarınızın arasında tehlikeli bir virüs var: siszpe32.exeAşağıdaki linkte virüsle ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin... NOD32, A-Squared, Norton, PCTools, DrWeb, VBA32 bu virüsü tanıyıp siliyormuş...
http://www.latest-virus.com/siszpe32-exe-2279
Sisteminizde gizlenmiş başka virüsler de olabilir, güncel bir antivirüs ile tarayın... (A-Squared öneririm bu virüsü de kaldırıyormuş...)
Herkese Teşekkür Ediyorum A-Squared ' i indiriyorum Eğer Bilgisayarım Hala Bu Sorunlarla Devam Ederse bu gece format atacağım.
Herkese Teşekkür Ediyorum A-Squared ' i indiriyorum Eğer Bilgisayarım Hala Bu Sorunlarla Devam Ederse bu gece format atacağım.A-Squared'ı kurup güncelledikten sonra derin tarama yap. Windows'u güvenli modda başlatmasını biliyorsan taramayı & temizlemeyi orda yap.A-Squared hem antivirüs hem de antispyvare olduğu için tarama işlemi uzun sürebilir.
Tamam Bu Gece Güvenli Modta tam taramayı yapacağım inşallah düzelir. Sizlere Sonucu Söylerim. HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM ([url=../kisisel/107579/]Nicoll[/url])
A-Squared Virüsü Bulamadı Güvenli Modta Tarattım Nafile Sabahleyin Esed - NOD 32 yi yükledim virüsü bulup sildi artık CPU hızım Boştayken %1-%5 arası değişiyor.
ben kullanıyorum, bi sıkıntım olmadı daha. Ücretsiz programlar içerisinde en iyisi diye biliyorum. :)
tabi en iyi antivirüs kendinizsinizdir. virüsün kucağına giderseniz muhakkak virüsü yersiniz her şekilde.