beyler birçok sistem parçamı topladım. toplama pc alıcamda. şimdi kasam;
Cooler master NV-690C NVIDIA EDITION 700W
cpu fanı istiyorum fiyatı 100 lirayı geçmeyen iyi soğutan sessiz bişey olsun eğer müthiş bu alet dediğiniz tavsiyeniz varsa 150 ye kadar ufak bi istisnadada bulunabilirim
topladığım sistemide yazıyım ;
amd phenom II X4 940BE
biostar t-series ta790gx a2+
samsung p2250
wd caviar black 1 tb wd1001fals
ati radeon hd4870 X2
(kasamı biliyorsun)
dvd yazıcı: samsung sh-s202j
cpu fanı ACİL YARDIM
İşlemci Q9550 tavsiye ederim. Eğer "overclock" yapmayacaksan da ilave fana gerek yok, stok fan fazlasıyla yeterlidir.
Ekleme: Anakartı da Gigabyte alırsan daha iyi olur.
İşlemci Q9550 tavsiye ederim. Eğer "overclock" yapmayacaksan da ilave fana gerek yok, stok fan fazlasıyla yeterlidir.evet anakarttan bende memnun değilim bi link isticem yine süleyman. amd den şaşma derlerdi ama yinede tavsiyene bakıcam
Ekleme: Anakartı da Gigabyte alırsan daha iyi olur.
Gigabyte Ga-790FXT-UD5P nasıl güzel bi kart süleyman.
http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=437
thermaltake markasını bir bakın derim
anakart içinmi? link verirmisin?
Gigabyte Ga-790FXT-UD5P nasıl güzel bi kart süleyman.Bu güzel bir anakart tabi ki. Ama anakarta bu kadar para vereceksen Core i7 al derim şahsen. Q9550 için bu seviyede bir anakart olarak mesela bu var:
http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=437
GIGABYTE GA-X48 DQ6 DDR2 LGA775
teşekkürler bunu listeme ekledim galiba artık sistem tamam
Rica ederim. Yine de bunun üzerine az birşey ekleyerek Core i7 sistem yapılabilir.
ozaman bi soyle ne ekleyip nası bişey yapılabilir. benimde gönlüm core i7 istiyor bi ne ekleyip yapılıyor gösterirsen sevinirim. mesajını bekliyorum...
Anakart: Gigabyte X58-UD3P
İşlemci: Core İ7 920 D0 rev.
Ram: OCZ 3x2 GB 1600 MHz CL8
Bu parça değişikliğini yaparak kacaba 300 lira daha fazla ödersin ama canavar gibi bir Core i7 sistemin olur. Bu farkı 200-250 liraya da çekebilirsin ama bu şekilde iyidir.
hmm gercekten güzel görünüyor şimdi bende 2 tane 2 gb bellek birde 1 gb bellek var. 5 gb bu onerindeki sisteme yetermi dersin? yetmez dersen sadece bir tane 1 gb bellek alıp eklesem olurmu?
Hayır, özellikleri? Frekansı filan...
Hayır elindeki ram ler ddr3 olsa bile (ddr2 takılmıyor zaten) yinede o şekil de önermem trible kiti bozmuş olursun,
Süleyman'ın önerdiği şekilde alırsın 3x2=6 gb Tirible kit cl8