benim p4 bir ara 100c görmüştü
Cpu Kritik Sıcaklıkları Buyrun..
Bilgilendirme amaçlıdır;
Aynı işlemci veya benzer karekterli işlemcileri kullananlar, aynı sıcaklıkları görmezler. Bunu kullandıkları kasa, bileşenleri temizliği ve sağlığı ile ortam sıcaklığı başlıca etkenleridir.Aynı özellikleri bulunan Pc leri varsayım olarak kabul edersek Klimalı odada oda sıcaklığı 20-25 derecede olan bir Pc ile oda sıcaklığı 35 derece olan bir Pc nin sıcaklığı aynı olamaz.
Ve benim Pc nin sıcaklığına gelince;
-Pc yi klimalı odada kullandığımda ( oda ısısı 22 derecede ) işlemci normal kullanımda 25-28 derece arası,
-Kendi odama taşıdığımda ( oda sıcaklığı 33-35 derece arası ) işlemci normal kullanımda 38-44 derece arası,
çok saolasın iyi bir kaynak oldu herkes için
71.4°C dereceymiş ama 60 °C 'yi geçmiyor
bendede Q6600 2.4 oc siz max. 78 derece macun var kasa temiz soğutma bakımından 130mm lik 4 fan var ama sanırım işlemci fanı stok fan die bu kadar ısınıyor everest ile kararlılık testinde
100 derecedir genelde dizüstü bilgisayar işlemcileri. Her işlemci modeli için kritik sıcaklığa üretici internet sayfasından bakabilirsiniz.
Ben sınıra yakınım tam yükte 70C oluyor.3.60 ghz de kullanıyorum.Stok fanla.
İNTEL CORE 2 QUAD Q 6600 BOŞTA İKEN ANAKART 27 İŞLEMCİ 34 DERECE.YÜKLÜ İKEN İŞLEMCİ 37 ANAKART 31 DERECE.
intel E5300 2.60 BOSTA İKEN 35 3.50 GHZ O.C LU İKEN 36 YUK ALTINDA 40 UZERİNE CIKMADI ANAKARTTA BOSTA 26 YUK ALTINDA 30 GTA 4 FULL AYARDA 40 DERECEYİ GECMEDİ
uğraşmışsın da sağolasın mustafa abi ;)
Ben core i7 imde 95 dereceyi gördüm overlock yaparken anakartınız sağlamsa bişe olmuyo kapatıyor hemen ;)
benimki pentium D 820 yükte 70derece:D:D:D
Benim Bilgisayarda boşta iken 55 falan internette falan takılırken 70lerde sizce nasıl?
x3 [email]425@3.150[/email] mhz 44 derece max
Benimki İntel Celeron D 67C :D Şu Anda Overclcok'lu (2.80GHz'den 3.50GHz'ye Çıkarttım) 35C :D
kaynama derecesinde yokmu işlemci :D
tatil turları,web tasarımı,haber,Bilgisayar Teknik Servis,Zyxel Firewall,Linux Firewall,Laptop Servisi,Notebook Servisi,Notebook Anakart,Hp anakart,firewall kurulumu,Dönüşüm Bilgisayar,Hp Server Destek
benim işlemci 38 44 arası dolaşır genelde oyunlara girmeyince bende tedirgin oluyom 69 baya yüksekmiş:S