Arkadaşlar merhaba windows 7 kullanıyorum ve cpu kullanımında sorun yaşıyorum. CTRL-ALT-DEL yapığım vakit explorer.exe'nin CPU yu %100 kullandığını gördüm. Sonlandırmaya kalktığımda dolayısıyla windows da kapanmış oluyor. Bu sorunun altından kalkamadım bana yardımcı olursanız sevinirim.
cpu kullanımı ?
- 1
- 2
işlemler bölümüne gir bak oradan gereksiz programları kapat yapamıyorsan fotoğrafını siteye at yardımcı olıyım
demeki sistem kulanıyor işlemci modelin ne ? bide http://www.gezginler.net/indir/speccy.html şunu kur sıcaklığa bak
explorer ı sonlandırınca kitleniyor pc
senin pc galiba truva atı kapmış.güçlü bi antivirüs ile tarat.mesela nod32 , kaspersky vb.taramaya başladıktan hemen sonra explorer.exe yi kapat.bulduğu virüsleri sil.sonragörev yöneticisini aç.Dosya > Yeni Görev (Çalıştır) ı tıkla.explorer.exe yaz.pc ni resetle.%50 düzelecektir.
üstad internet explorer diyen yok zaten sen anlamada zorluk çekiyorsun tek tek diyim ya görev yöneticisine gir işlemlere gel explorer.exe ye tıkla sa tıkla işlem sonlandır de maşlat menüsü falan gidiyor tekrar görev yöneticisine bak sol üst tarafta dosya yeni görev çalıştıra gel explorer.exe yaz değer direk düşüyor
üstad internet explorer diyen yok zaten sen anlamada zorluk çekiyorsun tek tek diyim ya görev yöneticisine gir işlemlere gel explorer.exe ye tıkla sa tıkla işlem sonlandır de maşlat menüsü falan gidiyor tekrar görev yöneticisine bak sol üst tarafta dosya yeni görev çalıştıra gel explorer.exe yaz değer direk düşüSenin o kastettiğin çözüm yöntemini ben zaten uyguladım. Arkadaş explorer kaç kullanıyorsunuz diye bir soru sormuştu ona binaen ben öyle bir cevap verdim. Güzel bir üslup kullanırsanız sevinirim güzel kardeşim. Burada kimse kimseye zorla birşey yaptırmıyor.
Chrome CPU uçuruyor ben şuan Explorer kullanıyorum Chrome kullanıyosan fazla tavsite etmem
işlemci sıçaklığından kaynaklanıyor olabilir macun sürmende fayda var
- 1
- 2