Phenom II x2 550
Athlon II x4 630
Phenom II x3 720
bu 3 işlemci arasından ne fark vardır? hangisini tercih etmeliyim acil yardımlarınız bekliyorum...
Phenom II x2 550
Athlon II x4 630
Phenom II x3 720
bu 3 işlemci arasından ne fark vardır? hangisini tercih etmeliyim acil yardımlarınız bekliyorum...
Sistem özelliklerinizi , bütçenizi ve kullanım amacınızı belirtirseniz daha ayrıntılı yardımcı olabiliriz.
Ama ben yine de biraz fikir sahibi olabilmeniz için kısaca bahsedeyim o işlemcilerden.
550 ve 630 fiyat olarak birbirine yakın işlemciler ama oyun , overclock performansı olarak önbellek ve yüksek GHz değeri sayesinde 550 daha önde ayrıca BE serisi olduğu çarpan kilidi açık. İsimlerinden de anlaşılacağı gibi biri 2 diğeri 4 çekirdek. Ama anakartınız çekirdek açma teknolojisine uyumluysa ve biraz da şanslıysanız 550'nin diğer 2 çekirdeğini açabilme ihtimaliniz var. 630 daha çok programsal işlem yapanlar için daha avantajlı diyebiliriz. 720 ise yine BE serisinden 3 çekirdekli bir işlemci ama fiyat olarak X4 925 ile yakın fiyatta sayılırlar X3 720 yerine X4 925'i tercih etmek daha mantıklı geliyor bana.<
TEŞŞEKKÜRLER VENÜS.... ELLERİN DERT GÖRMESİN...