Arkadaşlar ekran kartı biraz bekleyeyim diyorum elimde 145 TL var Cpu soğutucuyu halledeyim bari dedim indirimle.Amd Phenom x4 925 @ 3.2 Ghz olarak kullanıyorum.O ufacık fan korkutmaya başladı beni güzel bir soğutucu almak istiyorum Vatan Bilgisayar Avcılar'dan alıcam yardım lütfen. Paylaş:
CPU soğutucu tavsiye?
Bir arkadaşım phenom 955i 3.9da kullanıyor aşağıdaki soğutucu ile bende ondan gördüm beğendim bunu almayı düşünüyorum toplayacağım sisteme. çift fanlı ve ikisinin de hızı ayarlanabiliyor. düşük hızda arkadaşın işlemcisi 50 C yi geçmiyor ve çok sessiz son hızda ise oldukça sesli ama o da 38 C civarı soğutuyor gürültü sorun değil dersen ayarlayabildiğin için hızları bana çok makul geldi açıkçası
arkadaş soğutucuya o kadar para verme derim cooler master marka anakartın arkasına apartatla monte edilen amd fanı al bi tane ben geçenlerde topladım işlemci ısısı inan bana 30 derecenin üstine çıkmıyor yük altında
arkadaş soğutucuya o kadar para verme derim cooler master marka anakartın arkasına apartatla monte edilen amd fanı al bi tane ben geçenlerde topladım işlemci ısısı inan bana 30 derecenin üstine çıkmıyor yük altı30un üzerine nasıl çıkmıyor içerisi zaten 26 derece bir de overclockla mı çıkmıyor nasıl birşey link verebilir misiniz? Eğer öyleyse ben de 100 tl tasarruf etmiş olurum :)Bir de athlon olsa olabilir de phenomların kaşesi nedeniyle çok ısınıyor işlemci
Vatan'dan alacağınızı söylemişsiniz ama ben genede belirteyim. Bu soğutucuyu kesinlikle tavsiye ederim...
http://www.teknobiyotik.com/over ... lga1155-uyumlu.html
Eğer halen almamışsan alacağın fanın geniş ayrıntılı incelemelerini aşağıdaki sitede bulabilirsin.
www.frostytech.com
Benim önerim coolermaster hyper 212 veya akasa vendatta öneririm.
Bu arada Thermaltake ler iyidir ama gürültü sevyeleri yüksektir.
akasa nero. adem kayanın tavsiyesi üzerine almıştım çok memnunum sorunsuz sessiz ve serin çalışıyor tavsiye ederim.
RED Scorpion da yeterli olur yani.O kadar para vereceksen en iyisi:
FRIO
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=46882