Merhaba arkadaşlar bize bir şey danışmak istedim crack li antivirüslere güvenilirmi onu merak ettim internette bir çok antivirüs crack dolaşıyor norton olsun kaspersky, bitdefender olsun acaba crack li antivirüslere güvenile bilirmi güvenile bilirmiden kastım yanı virüs kaçırılarmı vb.. şimdiden sagolun
Crack VE Antivirüs ??*
antivirüs'ün virüs kaçırması crack ile değil antivirüsün kabiliyetine ve kalitesine bağlıdır.
Ancak crack'inde virüs varsa ve bunun çalışması için bu crack tölare edilmişse bir tehdit oluşturabilir.
Sırf cracklendi diye virüslere gel geç yapacağını sanmıyorum.
Zaten antivirüs crackleri genelde exe şeklinde değil de serial şeklinde oluyor.
Yani birçok kişinin windows7 oynanmış sürüm dediği gibi oynanmış antivirüs olduğuna ben inanmıyorum.
Gerçi temalı windows hariç ona da inanmıyorum ya
antivirüs'ün virüs kaçırması crack ile değil antivirüsün kabiliyetine ve kalitesine bağlıdır.güzel yorumun için sagol
Ancak crack'inde virüs varsa ve bunun çalışması için bu crack tölare edilmişse bir tehdit oluşturabilir.
Sırf cracklendi diye virüslere gel geç yapacağını sanmıyorum.
Zaten antivirüs crackleri genelde exe şeklinde değil de serial şeklinde oluyor.
Yani birçok kişinin windows7 oynanmış sürüm dediği gibi oynanmış antivirüs olduğuna ben inanmıyorum.
Gerçi temalı windows hariç ona da inanmıyorum
Sen bilgisayarını korumak için antivirus yüklemiyor musun? E cracklı antivirus kullanırsan ne anlamı kalır??
yaa crack'inde zararlı kodlar varsa...? ve bu kodlar yazılımın asıl görevini yapmasına engel oluyorsa...? şunu da sorabiliriz...sadece crack virüslerine müsaade ederse...? Bu soruları crack ve patch'leri yapanlara sormak lazım...cevap onlarda
onun için güvenlik yazılımlarının carck yada patch'lenmesine taraf değilim...
Av-İs ları Kullanmanın yolu yok mu peki...? elbette war:))...Key girmek...en güvenilir ve garanti yol budur...
Crack'li ve yamalı temalı windowslarda en çok tercih edilen eset oluyor. eset antivirüs ya da internet security programlarını crack ile demo süresini uzatırken de güncelleme sunucusu olarak da farklı sitelere yönlendiriyorlar. dolayısıyla da virüs tanımları da gerçeğinden farklı oluyor.
Crack'li ve yamalı temalı windowslarda en çok tercih edilen eset oluyor. eset antivirüs ya da internet security programlarını crack ile demo süresini uzatırken de güncelleme sunucusu olarak da farklı sitelere yönlendiriyorlar. dolayısıyla da virüs tanımları da gerçeğinden farklı oluyor.HAKLISIN DOSTUM SAGOL
Günümüzde lisanslı antivirüsler çok pahalı değil. Lisans için para ödenecekse bence bunun için en önemli yazılım antivirüs yazılımıdır sonuçta bilgisayarı teslim ediyorsunuz. Bence crackli antivirüs kullanmak oldukça büyük bir risk, bu şekilde kullanacağınıza ücretsiz bir antivirüs kurun.