Arkadaşlar internetten 36 partlık bir oyun indirmiştim.Oyunun son 36. partı bana crc hatasi vermektedir.Herşeyi denedm winrarın son sürümü indirdigim sitedeki düzeltmeler 7-Zip Rar repair tool ve neler neler ama hala sorunumu düzeltmiş degilim sizce ne yaparsam Crc sorununu aşmış olurum ???
Crc Hatası !!!
36. partı tekrar indirmeyi deneyerek
ARkadaşım hepsini baştan sona onarmayı dene hangisinde hata veriyosa yani düzeltilemiyor diyorsa onu baştan yükle.
Yada boyutlarına bak sitesinden sitede yazar işte bu part şu kadardır diye işte o verilen dosya boyutu senin indirdiğinle tutmuyorsa o partı tekrar indir.
Ayrıca bundan sonra güvenilir bir indirme yöneticisinin önemini anlamışsındir.
ilk partı çift tıkla dizine çıkar de
resimdeki seçeneği işaretleyip devam edersen crc hatası olsa bile çıkardığın dosyaların silinmemesini sağlayabilirsin.
Bu tüm dosyaları çıkarmanı sağlar ama bozuk olan dosyalar hala bozuktur.Kurulumda problem yaşamaman için yenileri ile değiştirmen gerekeceketir.
Bir dene derim
ARkadaşım hepsini baştan sona onarmayı dene hangisinde hata veriyosa yani düzeltilemiyor diyorsa onu baştan yükle.Kardes fulloyun.comdan indirmiştm senn dediginide yaptım sorun 36.partta kaç kere indirdm gene aynı crc hatası boyutlarına bakıyorum boyutlarda tutuyor
Yada boyutlarına bak sitesinden sitede yazar işte bu part şu kadardır diye işte o verilen dosya boyutu senin indirdiğinle tutmuyorsa o partı tekrar indir.
Ayrıca bundan sonra güvenilir bir indirme yöneticisinin önemini anlamışsındir.
ilk partı çift tıkla dizine çıkar desaolsın kardes allah razı olsun senn yöntemi denedm oldu yüklerken bana bi tane dosya eksik dedi yoksay dedim yükledi oyunu crackledim çalışdı saolsın (: (: (:
resimdeki seçeneği işaretleyip devam edersen crc hatası olsa bile çıkardığın dosyaların silinmemesini sağlayabilirsin.
Bu tüm dosyaları çıkarmanı sağlar ama bozuk olan dosyalar hala bozuktur.Kurulumda problem yaşamaman için yenileri ile değiştirmen gerekeceketir.
Bir dene derim
Arkadaşlar ama ben internetten araştırdım firewall ile alakası felan varmış sizce nasıl kaldırcam??
Anakartım:Foxconn G31MXP
Bıos:Phoenix Award Bıos CmoS
Crc hatasının firewall ile alakası yoktur.
veri bozuk veya okunamaz durumdadır/eksik bit indirilmiştir.
Crc hatasının firewall ile alakası yoktur.kardes bende ilk başda alakası olmaz die düşündüm ama okudum biyerde adam kaldırdıkdan sonra düzelmiş o yüzden sordum yoksa bende ilk okudugumda bi anlam veremedm
veri bozuk veya okunamaz durumdadır/eksik bit indirilmiştir.
Son Düzenleme: salih_k12 ~ 11 Ağustos 2010 16:45