creative 4.1 sorunum var yardım plzzz

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
cm34
15-12-2005, 20:56   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

arkadaşlar creative 4.1 ses sistemim var. arkadaşımda da aynı ses sisteminden mevcut.fakat onda ses daha bi güsel çıkıo ve bası daha kuvvetli.yani ses onda daha kaliteli çıkıor.benimkinde ise onunki kadar kaliteli deil.bakabileceiğim her yere baktım ayralara falan fakat nereyle oynadıysam olmadı.onun bası sıfırda iken bile ses çok verimlii. benimkinde ise mormal 4 tane kolon varmış gibi. benim ayarlarıda onun kine getirdim ama nafile olmadı.
bana yardımda bulunursanız sevinirim. ne yapmamı önerirsiniz her fikre açığım. haa unutmadan ikimizdede on board soundmax ses kartı var. nezamandır çözemedim.

darkstar
16-12-2005, 00:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

kolonlari onun pcye takip denersen kesin sorunu anlarsin ondaykende senin kolonlar kotu ses cikarirsa kolonlarin da sorun var oyle degilsede o zaman suruculerin versiyonlarindan olabilir ses ayarlarindan olabilir once bunu denersen sonra ugrasacaklarinin bosa gidip gitmeyecegini anlamis olursun.... yani eger sorun kolonlardansa bosa ugrasma demek istiyorum

teyology
10-01-2006, 22:01   |  #3  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

ben darkstarın tavsiyelerine ilave olarak sorunun ses kartının chipsetinden kaynaklanabilecegini dusunuyorum. her ne kadar ikinizin de ses kartı o/b soundmax ise de chipsetleri farklı olabilir. bunu iyice bi gozden gecirmeni tavsiye ederim.

ahtapot65
12-01-2006, 23:56   |  #4  
Taze Üye
6 mesaj

kardes anakartındadea olabılır ama uzatma kablosu kullandıysan dogal olarak uzatma kablosunda temassızlık lmustur oda yapabılır..temassızlık derken...orjınal gıbı sses  vermez gıcırtılı felan olur

onursa
13-01-2006, 09:43   |  #5  
Yıllanmış Üye
471 mesaj

arkadaşım belki o arkadaşında ekolayzır fln. vardır.oradan ayarlamıştır.winampa eklentiler yüklemiştir

ncr_one
19-01-2006, 10:34   |  #6  
Yeni Üye
45 mesaj

odanın büyüklüğü ve şeklide fark ediyor mesela benim küçük oda da ve salonda basslar çok iyi ama diğer odama gelince subwoofer lar patlayısaya kadar çalışıyo ama basslardan eser yok