Merhabalar
bilgisayarımda onboard ses sitemim var, ve 1 senedir creative 4+1 ses sistemi kullanıorum, bugune kadar herhangi bir problem olmadan calısmasına ragmen dün bilgisayara format attım ve artık sadece hoparlorlerden 2 sinden ses geliyor, diğer 3 ünden gelmiyor, yardım plizzzz
Creative 4+1 Sorunu
Ses kartının uygulama alanında stereo seçili olabilir. ses özelliklerinden 4+1 yaptıgında düzelecektır.
Borga-xSes kartının uygulama alanında stereo seçili olabilir. ses özelliklerinden 4+1 yaptıgında düzelecektır.onunda denemiştim ama ses özellikleri arasın 4+1 yok
ya nası yani eskiden nası çalışıyordu bu meret şimdi basitçe açıklıyalım format atılmış muhtemelen ayrlar 0 lanmış ses kartının 4+1 seçenegi yok ....
4+1 nin arkasında stero dügmesi yada swich i varmı ?ayrıca pc nin ses ayarlarından steroyu da seçmiş olabilirsin(zayıf bir ihtimal hepsinden ses gelmesi gerekir )
burda bi yanlışlık var..
ikisinden ses geliyor, diğer 3ünden gelmiyor demiş.
subwoofer de mi arızalandı sen formatı atınca :)
yanlis anlama ama ses karti suruculeri dogru yukledin mi? uygulama programi cikmali sag alt kosede...
var evet uygulama programı.
ama ondada 4+1 yok
O zaman ses kartının son suruculerını yükle. Kesnilikle olmalı 5+1 ses kartı ise.
anakartinin marka ve modelini belirt en iyisi.
sağolun arkadaslar,
ses özelliklerinde stereo seçiliymiş
merhaba.. ya bende creative M4500 serisi var 4+1. benim de sadece 2 tane hoparlör çalışıyo buna bi çözümünüz var mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim...
stentorBorga-xSes kartının uygulama alanında stereo seçili olabilir. ses özelliklerinden 4+1 yaptıgında düzelecektır.onunda denemiştim ama ses özellikleri arasın 4+1