Selamlar, yaklaşık 6 7 ay önce yeni bilgisayar ile birlikte, creative A520 5+1 ses sistemi aldım. Fakat müzik dinlerken kesilmeler oluyor, 1-2 saniyelik yani 1 2 şarkıda oldu şarkıların kalitesizliğine verdim ama dikkat edince bütün media dosyalarında yaptığını gördüm, bunun için driver falan indirdim ama nafile Ses kartım onboard bunla ilgisi olabilirmi? Anakartım MSI 760GM-P33 bildiğim üzere anakartım 5+1 i destekliyor işletim sistemim Windows 7 Ultimate, şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
Creative A520 5+1 Ses Sistemi Kesilme Sorunu
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Selamlar, yaklaşık 6 7 ay önce yeni bilgisayar ile birlikte, creative A520 5+1 ses sistemi aldım. Fakat müzik dinlerken kesilmeler oluyor, 1-2 saniyelik yani 1 2 şarkıda oldu şarkıların kalitesizliğine verdim ama dikkat edince bütün media dosyalarında yaptığını gördüm, bunun için driver falan indirdim ama nafile Ses kartım onboard bunla ilgisi olabilirmi? Anakartım MSI 760GM-P33 bildiğim üzere anakartım 5+1 i destekliyor işletim sistemim Windows 7 Ultimate, şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.Drıverında sorun olabilir kaldırıp kurmayı denedinizmi ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 132
4,310 mesaj
Aynen kesko abinin dediği gibi driverları kaldır tekrar kur çünkü onboard da olsa bu sorunun olmaması gerek.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
öncelikle hızlı cevaplar için teşekkürler, ilk windows u kurduğumda haliyle driver tanıtmadan sıkıntısız çalıştırdım sıkıntısıztan kastım gene kesilme oluyordu sonra driver ı kurduğumda sorun çözülmedi :S
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Başka bir pc'de denedin mi? veya başka bir işletim sisteminde?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
yok fırsatım olmadı Ses kartı driver ini güncellim öyle deniyim. olmadı baska bir makinada denerim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj
arkadaşlar harici ses kartı takınca on boardı biostan iptal etmesi gerekmez mi ??
benimde anakarttaki ses kartı uçtu ve creative 5 +1 taktım şükür sorun yok.
Kapalı Hesap
4,310 mesaj
Arkadaş onboard kullanıyor zaten.