Creative Audigy Series Vİsta Driver Cd ISO not bet

ERENDURANLI
13-09-2007, 12:55   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

SB Audigy Series Software CD for
Windows 2000 / XP / Server 2003 / Vista (32/64-bit)

Fully integrated and automated install, supporting Windows 2000, XP, Server 2003, Vista (32-bit and 64-bit), installs proper drivers. Includes all latest software available.

It is MANDATORY to disable UAC (User Account Control) before installing the package on Windows Vista (specially the 64-bit version).

Known "Windows Vista only" issues (so far):

- Diagnostics is incorrectly available in Setup under 64-bit. It does not work under that OS.
- "Speaker Settings" crashes during uninstall; just close the "Windows encountered a problem" and uninstall will proceed.
- Environment presets acts as Karaoke presets (effects are applied to Microphone).
- Advanced EQ and Special FX presets are available through "EAX Settings" application. You can edit and save the presets, but you can't delete or edit them once saved.

Known issues:

- The Microphone controls may be disabled in Karaoke player. Just use the Windows Mixer and "EAX Settings" / "EAX Console" and to adjust the Microphone volume and effects, respectively.
- Do not install Entertainment Center unless you have one of the supported remote controls (RM-900, RM-1000, RM-1500, RM-1800), otherwise it is useless.

Hardware supported:

- Audigy series
- Audigy 2 series
- Audigy 2 Value
- Audigy 2 ZS series
- Audigy 2 ZS Notebook
- Audigy 4 series

Software for Windows Vista:

- AudioConsole
- EAX Settings
- SoundFont Bank Manager
- Speaker Settings
- Volume Panel
- Diagnostics (32-bit only)
- DVD Audio Player (32-bit only, Audigy1 is not supported)
- Karaoke Player
- SB Performance Utility (Audigy2 ZS Notebook)
- Smart Recorder
- Wavestudio 7
- Vienna SoundFont Studio
- Media Toolbox
- Entertainment Center
- ALchemy (Audigy Edition)
- MediaSource 5
- Online Manual (PDF / CHM)
- MIDI Guide
- Drivers (working Advanced EQ presets)

Software for Windows 2000 / XP / Server 2003:

- AudioConsole
- EAX Console
- SoundFont Bank Manager
- Speaker Settings
- THX Console
- Speaker Calibrator
- Surround Mixer
- Volume Panel
- Diagnostics
- DVD Audio Player (32-bit only, Audigy1 is not supported)
- Karaoke Player
- SB Performance Utility (Audigy2 ZS Notebook)
- Smart Recorder
- Wavestudio 7
- Vienna SoundFont Studio
- Media Toolbox
- Entertainment Center
- Sound Blaster Plug-in (Media Center only)
- MediaSource 5
- Online Manual (PDF / CHM)
- MIDI Guide
- Drivers

Download:

[code]

[/code]

uGuR.uK
13-09-2007, 15:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

bu Creative'in resmi yazılım ve sürücülerinin değiştirilmiş hali, yani kaynak ve calısma garantisi kesinlikle yok. ki zaten cretive yukarda listelenen tüm donanımları icin 32/64bit desteli, tüm efek ve özellikleri vistada calıstıran sürücüleri yayınladı. gerek yok bence.....

Terms
24-09-2007, 22:47   |  #3  
Yıllanmış Üye
180 mesaj
elazigli
bu Creative'in resmi yazılım ve sürücülerinin değiştirilmiş hali, yani kaynak ve calısma garantisi kesinlikle yok. ki zaten cretive yukarda listelenen tüm donanımları icin 32/64bit desteli, tüm efek ve özellikleri vistada calıstıran sürücüleri yayınladı. gerek yok bence.....
Gerek var kardeşim bende
Audigy 2 Platinum var
EAX vistada yok
Driver linki http://us.creative.com/support/d ... ivertype=0&x=28&y=9

Herseferinde creative yayınladı deyip durma allah aşkına ben her pc açmamda mutlaka bu siteyi bir kontrol ediyorum yok
ve var olanda para ile

Son Düzenleme: Terms ~ 24 Eylül 2007 23:10
uGuR.uK
28-09-2007, 00:43   |  #4  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

arkadasım seninkinde yok, bendeki kartın yazılım-sürücü paketi yayınladı EAX desteği iceren, gayet iyi kullanıorm. EAX efekleride calısıo ayarlardan yapılan, oyunlardada EAX desteğini acıp cok guzel ses alabiliorm(GTA San Andreas, DOOM3, MOH Airborne, Bioshock vs.)
ben emin olmadıgım sey hakkında bu kadar konusmam.

bu arada o paralı uygulamaya gelince Creative'in cok büyük ayıbı yani hakkaten. kartların Vista ile daha tam uyumlu calısmasını ve ozelliklerini gelistirmesini saglayna bi uygulama icin para istemek ac gozululuk gibi.

Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 28 Eylül 2007 00:48
Terms
29-09-2007, 13:21   |  #5  
Yıllanmış Üye
180 mesaj

Elazığlı kardeşim şu forumda insanlara verdiğin cevaplar güzel ve mantıklı bunlar için yardımcı olduğun insanlar adına tsk.sana
   Ancak creativ le ilgili verdiğin cevaplardan ötürü insanlar yanlış bilgileniyor diye yukardakı açıklamayı yaptım. Sana kızdığımdan değil.
ve Ben ayrıca sistemimi ev sineması olarak kullanmak istediğimden o yazılıma ihtiyacım var.
WinXP de vardı vistada yok olanda para ile.
Sen herseferinde creative yayınladı deyince biraz tuhaf oldum

aNoCHoRoNoX
29-09-2007, 20:02   |  #6  
Üye
58 mesaj

Emeğine sağlık teşekkürler.

uGuR.uK
29-09-2007, 23:05   |  #7  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
seff
Elazığlı kardeşim şu forumda insanlara verdiğin cevaplar güzel ve mantıklı bunlar için yardımcı olduğun insanlar adına tsk.sana
   Ancak creativ le ilgili verdiğin cevaplardan ötürü insanlar yanlış bilgileniyor diye yukardakı açıklamayı yaptım. Sana kızdığımdan değil.
ve Ben ayrıca sistemimi ev sineması olarak kullanmak istediğimden o yazılıma ihtiyacım var.
WinXP de vardı vistada yok olanda para ile.
Sen herseferinde creative yayınladı deyince biraz tuhaf
tsk. icin saol, senin kartın icin tam destegi vermemisler henüz, benimki ve diger bicok serisi icin cıkmıstı(oda gec oldu ama) bu creative yakısmıo doru diosn. benim asıl demek istedigim burda bunların soradan deistirilip yayınlanmıs sürücüler oldugu icin tamamen güvenilirligidi, eger sende deneyip gayet guzel sonuc aldıysan sorun yok.
basit gibi gorunsede onemli biras, yanlıs veya bozuk sürücüler donanımsal hatalara bile yol acabilio cunku...

Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 29 Eylül 2007 23:07
hi_cazz
06-10-2007, 17:02   |  #8  
Taze Üye
17 mesaj

teşekkürler verdiğin linkler için. Şimdi indirmeye başladım. İnşallah çalışırlar. Dediğin gibi sitesindeki driverler ile eax control içindeki birçok fonksiyon çalışmıyor. Mesela benim işime çok yarayan karaoke fonksiyonu çalışmıyor. Bu arada kartımda 7.1 audigy