creative divicam 316

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
chimpanzee
18-04-2005, 23:33   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Eğer creative divi cam 316 yı kullanan varsa görüşlerini almak isterim. Ya da hakkında bilgisi olan varsa önerip önermediğinizi bana bildirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

serayhefe
30-04-2005, 02:28   |  #2  
Üye
70 mesaj

ben de araştırdım hiç bir yerde yok. Hem reklamını veriyotlar hem satmıyorlar makina ilgi çekici ama böyle bir şey yapmaları çok ayıp.

hasansancar
17-05-2005, 18:32   |  #3  
Yıllanmış Üye
417 mesaj

süper tavsiye ederim

Dahili 16 MB kapasiteye sahip olan, 512 MB’a kadar SD kart desteği sağlayan ürünün 3.1 Megapiksel CMOS sensörü mevcut ancak dilerseniz fotoğraf çözünürlüğünü enterpolasyon ile 6.6 Megapiksele kadar yükseltebiliyorsun Öte yandan Flaş özelliği sayesinde geceleri de fotoğraf çekebiliyorsun. VGA çözünürlüğünde MPEG-4 video kaydı da yapmanızı sağlayan DiVi-CAM 316’nın LCD ekranının hareketli olması da büyük bir avantaj. MP3 çalar özelliği de bulunan ürünün A/V çıkışı, fotoğraf, video, MP3 ve ses kayıtlarınızın tv üzerinden rahatlıkla görüntülenip oynatılmasına imkan veriyor.

4 adet AAA ince kalem pil ile çalışan DiVi-CAM’in tüm bu özelliklerine ek olarak taşınabilir bellek olarak da kullanılabilmesi ürünün komple bir dijital eğlence çözümü olmasını sağlıyor.

Göz kırpma

fikret1974
20-05-2005, 15:49   |  #4  
Taze Üye
7 mesaj

Creative DiVi-CAM 316 alsak

Creative, DiVi-CAM 316 ile müzik, resim ve video'yu tek bir üründe buluşturuyor. Dahili 16 MB bellek kapasitesine sahip olan, 512 MB'a kadar SD kart desteği sağlayan Divi-Cam 316, 3.1 Megapiksel CMOS algılayıcıya sahip. Fotoğraf çözünürlüğü enterpolasyon ile 6.6 Megapiksele kadar çıkartıp, flaşı sayesinde geceleri de kaliteli fotoğraflar çekebiliyorsunuz. VGA çözünürlüğünde MPEG-4 video kaydı yapmanızı sağlayan DiVi-CAM 316, hareketli LCD ekrana ve MP3 çalar özelliğine de sahip. Ürün ayrıca, A/V çıkışı sayesinde fotoğraf, video, MP3 ve ses kayıtlarınızı TV üzerinden görüntüleyebilmenizi de sağlıyor. Creative DiviCAM 316'nın tavsiye edilen son kulanıcı fiyatı 169 Amerikan Dolar'ı + KDV (()

Recep Baltaş
20-05-2005, 21:29   |  #5  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

http://www.bizimyer.com/bizimyer ... alisveris_haber.jsp

Sayfayı biraz aşağıya çekmen yeterli.

Recep UĞURLU
20-06-2005, 21:53   |  #6  
Taze Üye
2 mesaj

Creative divicam 316 MERAKLILARI....

Bu cihazın teknik özelliklerine www.tr.creative.com adresinden ulaşabilirsiniz.Ancak bazı arkadaşlarında belirttiği gibi cihazı bulabilmek neredeyse imkansız.Ben bursada ikamet ediyorum ve creative'nin bayiliklerini yapan mağazalar dahil her yeri didik didik aradım ama nafile.Bildiğim birşey varki;Bazı sanal mağaza yetkilileri birtakım firmaların,hatta belli başlı bazı ürünlerin anlaşmalarını yapıyorlar ve bu tür ürünler sanal mağaza dışında hiçbir yerde pazarlanamıyor.Sanal mağazalara güvenmeyen ve Kredi Kartını vermek istemeyenler için bu durum oldukca sıkıcı tabi.Bu ürüne karşı önerebileceğim bir cihaz var.Aidata'nın 10 Megapiksel'lik bir ürünü.. adresinden ürünü mutlaka araştırın.Bu üründe diğerlerinden farklı olarak video kaydı sırasında 8x zoom özelliği var.Üstelik çözünürlüğü muhteşem.

rekofentakaro
24-03-2006, 15:18   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

selam nette divicam ile alakalı bilgi ararken burayı buldum ben aldım divicam ancak video berbat arkadaşlar fotoraf desenis o dahada berbat servisine gönderdim gene aynı bende bi merak aldım ama neye yarar gayet aydıklık ortamda çekim yapmamama ramen çektiim insanları görmek için baya çaba harcamam lazım hele webcam özelliği dahahda kötü kapkara bir görüntü sadece tum ayarlarına ramen berbat ötesi jvc vhsc kameram var en az 7 yıllık divicama bin basar ben tavsiye etmiyorum şahsen yada benim aldığım ürün harbiden arızalı diyorum kendime bilgisi olan arkadaşlar varsa benimle paylaşsın çok sevinirim eyer hepsi böyleyse üç kuruş etmez bir cihaz