Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum belki burada bu olay başına gelmiş olanlar ya da hakkında bilgisi olanlar olabilir.
Geçtiğimiz yıllarda bir ses sistemi almıştım creative inspire 4+1 4400, kablolu kumandası vardı aldıktan aylar sonra kumanda kendiliğinden bozuldu ilk zamanlar elimi kumandaya götürdüğümde ses yükseliyordu ya da alaçıyordu ses sisteminde bazen de kendi kendine yükselip alçalıyordu bir süre böyle devam etti ve sonra bir gün tekrar açtığımda kumandayı açtım fakat müzik çalmıyordu kumanda açık olunca "güüm güüm" tarzında ses sisteminden sesler geliyordu, aldığım yere götürdüm garantisi olduğu için değiştirdiler fakat değiştirdikten tekrar aylar sonra gene aynı sorunlar başladı garantiside bitti, aldığım yere sordum getirin dediler ama her seferinde böyle yapmasından bıktım alıyorlar bir kaç haftayı geçiyor gelmesi acaba bu kumandaları ayrı satan yerlerde varmıdır? Aldığım yerde ayrı satmıyorlar dediler ama Bilgisayar parçalarının yoğun olduğu yerlerde bu ürünler yan ürün olarak satılabilir mi acaba? Ya da bu kumandayı yaptırabilirim?
Ses sistemini söküp onun yerine iki tane desktop makina ile gelen hoparlör taktım gayet iyi bir şekilde çalışıyorlar..
Ayrıca ben bu ses sistemini kullanırken Desktop makinam vardı ama artık Notebook kullanıyorum, acaba bu söylediğim ses sistemi "3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik" bu ekran kartıyla çalışabilir mi? Yoksa sorun oluşturur mu?
Teşekkürler..