creative neden sürekli indirim yapıyor?

arrival
23-12-2006, 00:13   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

Arkadaşlar sizce creative neden sürekli belli ürünlerinde indirime gidiyor?
Önce creative zen pmc 20gb 199$+kdv oldu ve millet üçer beşer aldı kalmadı iki günde bitti yetişemedim de Gülümseme
şimdi de creative zen touch mp3 player 40 gb 199$+kdv. Yeni ürünler çıkar, eskiler düşer anlarım ama bunlar birçok yerde halen çok daha fazla fiyatlardan alıcı buluyor. Ben bu kampanyayı çözemedim.
Birde bu zen touch 40 gb'tan kullanan yada bilgisi olan arkadaş varsa ve paylaşırsa sevinirim. benim için en önemlisi de bilgisayara bağlandığında özel bir yazılım isteyip istemediği, bir sorun çıkarıp çıkarmadığıdır. Neyse bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.

theironman
23-12-2006, 09:36   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

satış politikası böyle demek ki, bunu onlara sorman gerekiyor.

arrival
23-12-2006, 19:40   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
24 mesaj

arkadaşım satış politikası olduğunu biliyorum. Zaten bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim diye yazmışım oraya, öylesine biliyormuş gibi göstermek için yazmayın lütfen.

theironman
24-12-2006, 11:34   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
arrival
arkadaşım satış politikası olduğunu biliyorum. Zaten bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim diye yazmışım oraya, öylesine biliyormuş gibi göstermek için yazmayın lütfen.
bilmişlikle ne ilgisi var, ben onların satış politikası öyledir, en doğru bilgiyi onlarda bulabilirsin dedim o kadar!