Creative Sound Blaster Audigy Value ses kartı

Jaicoast
22-02-2011, 20:17   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Asus P5GC-MX anakartım var işlemcim İntel Core 2 Duo 2.20 GHz ve Windows 7 kullanıyorum. Bi kaç gün önce Creative Sound Blaster Audigy Value ses kartı aldım. Çok iyi bilmememe rağmen kartı kendim taktım. Sonra içinden çıkan cd'lerden windows 7 e uyumlu olan driver ı yükledim. Bios'tan on board ses kartını kapattım. Ama hiç bi şekilde Ses kartından ses alamıyorum ve hala onboard a takınca ses gelmeye başlıyor hoparlörlerden. Bu arada bilgisayarı başlatırken "başlangıc onarma" çıkmaya başladı , bilgisayar arada bir normal başlamamaya başladı. Ben de bir bilgisayarcıya götürdüm bakması için çünkü onboard dan kapattığıma ve ya doğru taktığımdan tam emin olamadım. O da herşeyi yaptığını fakat bilgisayarın mavi ekran verdiğini işlemcimle uyumlu olmadığını , bilgisayarıma zarar vereceğini ve imkanım varsa iade etmemi söyledi. kasayı eve getirdim açtım mavi ekran çıkmadı ve hala eskisi gibi ses gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım ? Kartı götürüp geri mi vermeliyim, onun yerine bilgisayarıma uyumlu aynı fiyatlarda hangi ses kartını önerirsiniz ? Ya da şu an elimde olan ses kartını nasıl çalıştırabilirim , nerde hata yaptım ? Cevaplarsanız sevinirim. :)

serkan143
22-02-2011, 21:50   |  #2  
Üye
78 mesaj

Ses kartının driver ını kurduktan sonra aygıt yöneticisinden onboadses kartını devre dışı bırak sağ alt tarafta ses simgesine sağ tıkla kayıttan yürütme aygıtlarını tıkla varsayılan olarak harici ses kartını ata .Artık ses gelecektir ama uyarayım çoğu anakartın üzerindeki ses kartı daha iyi performans verecektir.

Jaicoast
23-02-2011, 16:34   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

http://tinypic.com/r/30244za/7 Şu an aygıt yöneticisinde aynen böyle gözüküyor.