Arkadaşlar bu başıma gelen 2. talihsizlik.Birincisi AirTies'tan 2.si ses devi creative'den.Talihsizliğimin sebebini açıklıyorum.
TTnet in kampanyasıyla birlikte airties kablolu modem aldım,kullanmaya devam ediyorken vista işletim sistemi çıktı ve vista'ya geçiş yaptım.Modemin vista driver'ı olmadıgı için usb ile bağlanacaktım.Kabloyu bağladım modemin cd'sini taktım ve usb driver'ini yüklemeye koyuldum.Modem'in cd'sinin üstünde USB DRIVER yazmasına rağmen cd'nin altını üstüne getirdim ancak usb driverine rastlamadım.Sorunumu airties'in sitesinden gerekli dosyayı indirerek çözdüm.AirTies'in bu hatası Gözümden düşürdü
Ve bir diğer talihsizlik ise ses devi creative'den.
5+1 ses sitemi aldım ve iyi ses performansı elde edebilmek için creative'i seçtim.Kutunun içinden çıkan cd'yi taktım ve bütün içerikleri kurdum(Driver,MediaSource Vs.)Ancak Oyunlarda ses sorunu yaşadım(yani ses alamadım).Yapmadığım denemediğim seçenek kalmadı.Kartı başka konfigürasyonlarda denedim sorun yine çözülmedi.En son olarak driver'ı creative'in sitesinden indirdim ve kurdum.Bu sefer sorun çözüldü.Yüklenen içeriklere göz attığımda benim cd'nin içindeki eksik dosyayı buldum.Ne sizce tahmin edin.Oyunların ses hayatında kalp görevi olan EAX driver'i yoktu.Evet kutudan çıkan Cd'nin içinde bu sürücü çıkmadı.Bana kaç hafta hatta aylardır kafayı yedirten sorun sadece EAX driver'ıymış.
Bu tür saçma talihsizliklere kurban giden arkadaşlarımız varsa aramızda yorumlarını bekliyorum...
Creative Ve AirTies'a BAN!
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
126 mesaj
Son Düzenleme: altintasgurcan ~ 21 Temmuz 2008 11:29
Yıllanmış Üye
267 mesaj
gerçektende talihsizlikler içinde kalmışsın ama sonuçta kendin çözmüşsün helal olsun. Arkadaşımızın dediği gibi bulsan suratlarına gönder
Yıllanmış Üye
712 mesaj
altintasgurcanArkadaşlar bu başıma gelen 2. talihsizlik.Birincisi AirTies'tan 2.si ses devi creative'den.Talihsizliğimin sebebini açıklıyorum.öncelikle şunu bilin, creative ses devi değildir..
TTnet in kampanyasıyla birlikte airties kablolu modem aldım,kullanmaya devam ediyorken vista işletim sistemi çıktı ve vista'ya geçiş yaptım.Modemin vista driver'ı olmadıgı için usb ile bağlanacaktım.Kabloyu bağladım modemin cd'sini taktım ve usb driver'ini yüklemeye koyuldum.Modem'in cd'sinin üstünde USB DRIVER yazmasına rağmen cd'nin altını üstüne getirdim ancak usb driverine rastlamadım.Sorunumu airties'in sitesinden gerekli dosyayı indirerek çözdüm.AirTies'in bu hatası Gözümden düşürdü
Ve bir diğer talihsizlik ise ses devi creative'den.
5+1 ses sitemi aldım ve iyi ses performansı elde edebilmek için creative'i seçtim.Kutunun içinden çıkan cd'yi taktım ve bütün içerikleri kurdum(Driver,MediaSource Vs.)Ancak Oyunlarda ses sorunu yaşadım(yani ses alamadım).Yapmadığım denemediğim seçenek kalmadı.Kartı başka konfigürasyonlarda denedim sorun yine çözülmedi.En son olarak driver'ı creative'in sitesinden indirdim ve kurdum.Bu sefer sorun çözüldü.Yüklenen içeriklere göz attığımda benim cd'nin içindeki eksik dosyayı buldum.Ne sizce tahmin edin.Oyunların ses hayatında kalp görevi olan EAX driver'i yoktu.Evet kutudan çıkan Cd'nin içinde bu sürücü çıkmadı.Bana kaç hafta hatta aylardır kafayı yedirten sorun sadece EAX driver'ıymış.
Bu tür saçma talihsizliklere kurban giden arkadaşlarımız varsa aramızda yorumlarını bekliyorum...
bir zamanlar creative ensoniq i satın alınca onların teknolojisiyle eaxı adam etmeye başlamıştı. eax'ın ilk çıktığı kart olan sb live, ensoniq satın alındıktan sonra,ensoniq'in daha önce geliştirmiş olduğu bir çiple (emu10k1) çıkmıştı. (hatta bu olaydan sonra asio kullanmak mümkün oldu ve kx driver ile creative nin kendi driverlarından daha iyi ses performansı alınıyordu live'lardan. neyse işte yaşadığın sorunun sebebi budur yada openal ın vista desteği ile ilgili bir sorun olmuş da olabilir.Son Düzenleme: Razorback ~ 19 Ağustos 2008 10:57