arkadaşlar vista sistem kullanıyorum ve ses kartım CREATIVE X-FI SURROUND 5.1 SES KARTının cd sini yüklersem bas çok kötü geliyor yüklemezsem yazılımsız olmuyor.
Creative XFi
kartının tam modelini ve ayrıca ses sistemininde tam modelini söylersen daha iyi yardımcı oluruz, x-fi serisi kartların yazılımlarıyla çok gelişmiş ayarlamalar yapılabiliyor.
kartının tam modelini ve ayrıca ses sistemininde tam modelini söylersen daha iyi yardımcı oluruz, x-fi serisi kartların yazılımlarıyla çok gelişmiş ayarlamalar yapılabiliyor...(alıntı)
arkadaş haklı. program aşırı derecede bi şekilde ggelişmiş tir.
ayarlarından düzeltebilirsin.
yada netten en güncel driverini indir.
ve ya driver yüklemeyi denetim masasından aygıt yöneticisi yardımı ile yapmayı dene
merhaba arkadaslar ben muzik ogretmeniyim evim de suan bir odayı studyo yapmayı dusunuyorum profesyonel kayıt programı alıp kullanmak istiyorum ama bunun icin elimdeki pc de yeterli bir ses kartı yok bunu bılıyorum en azından bana bu alanda iş yapmam ıcın nasıl bir ses kartı almam gerek .( lap top ) pc kullanıyorum o yuzden harici takılabilir orta duzeyde işimi gorecek bir ses kartı ve bu konularda bilgi edinmek istiyorum tşk ederim
eğer stüdyo amaçlı kullanmak istiyorsanız mixer tarzı birşey öneririm onların kendinde dahili ses kartı mevcuttur ya da pro düzeyde ses kartlarına bakabilirsiniz çünkü x-fi tarzı ses kartları sadece ses çıkışı amaçlı film/oyun için müzik aletlerine göre değildir
ilginiz ve yardımınız için teşekk. ederim ...
www.compel.com.tr
laptop olduğu için usb arabirimli cihazlar işini görür