Creative Zen X-Fi2 Dokunmatik 8gb+16gb Micro Sd

sultanomar
22-08-2010, 16:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2010

https://www.chip.com.tr/forum/zen-x-fi-2-dokunmatik-ekranli-oynatici_t129261.html
ürün yukardaki linkteki haberdeki ürünle aynı son derece güzel bir cihazdır
X-fi2 2 ay kullandım ama 2010 yılının başlarında utumandan (Ahmet abiden) creative zen x-fi2 aldım o aletin ekranda biraz sorunlar çıktı. sonra garantisi vardı Ahmet abi ilgilendi saolsun. Yerine yanılmıyorsam sıfır cihaz geldi. Bende onu sadece iki ay kullandım çok temiz kullandığımı idda ediyorum. Resimlerdede görebileceğiniz gibi slikon kılıfın dışında 1 dakika kullanmadım(resimleri çekmek dışında). Aletin ses kalitesini bilen bilir bende vazgeçemez gibiydim ancak abimdeki iphone u kullandım. Kullanımı kesinlikle x-fi2 den daha rahat ses kaliteside okadar muhteşem değil ama kullanım kolaylığı daha iyi ekranı daha hassas. İpod Touch almaya karar verdim kararım kesin değil belki Zune HD de alabilirim. Ses kalitesi çok önemli bir etken benim için zune hd nin ses kalitesi itouchdan daha iyi denmiş heryerde. Satış sebebimide anlattım. Resimler:
http://img830.imageshack.us/gal.php?g=fotoraf0080d.jpg
  
Ürünün tek kötü yanı dokunmatiğinin kullanışlı olmaması zaten değiştirme sebeplerimden biride bu. Şimdi kimse aldıktan sonra bune böyle demesin. Ama onun dışında bütün özellikleri f/p olarak 10 üzerinden 10 dur. Ses kalitesi şimdiki çoğu cihazda yok. Resim, video olarak ekranı kaliteli, güzel görüntüler sunabiliyor. Radyosu var. Rss okuyucusu var(şimdiye kadar hiç kullanmadım). Bana göre en güzel özelliklerinden biride alarmı olması, dahili hoparlörü sebebiyle alarm olarak kullanabilirsiniz. Ekran çözünürlüğü 480*272. *.avi formatında video destekler, çoğu video avi olduğu için çoğu videoyu çevirmenize gerek kalmıyor. 32gb a kadar micro sd kart destekler. Ses kaydı var. Uygulamalarada yer verilmiş cihazda.9 adet uygulama var şuanda. http://www.xeroo.net/ adresindeki uygulamaları destekler. Yeni uygulamalar geldikçe indirebilirsiniz.
Fiyata gelince:
Fiyat  olarak sıfırının 250TL den başladığını biliyoruz. Benim fiyattan 2 ay  kullanıldığı için %18kdv yi düştüm 45 lira(kaldıki ben 250 lira  üzerinden hesapladım, ben ilk alanlardan olduğum için 270 liraya  almıştım, neyse) 205 lira oldumu. Slikon kılıf 10 lira. 215 etti. Hafıza kartıda veriyorum yanında 50 liradan başlıyor fiyatları. Hadi onuda hediye edeyim, ne kadar kısa sürede paraya dönüştürürsem okadar iyi benim için. Kulaklık yok 200 lira. Sizde bana hak verirsiniz diye düşünüyorum.
ödeme ptt havale ile olacak, kargolama aras kargo ile olacaktır...

Son Düzenleme: sultanomar ~ 22 Ağustos 2010 16:12