Arkadaşlar Crysis 1 i elde edemedim ama Warhead i bu akşam bitirdim gerçekten süper bir oyundu. Sesendirmeler türkçe olunca oynun içindeki heyecanı daha iyi alabildim :). Neyse artık Crysis 2 yi bekliyorum. Bu yaz çıkacakmış okullar kapanınca doya doya oynarım demicem çünkü oyun bir günde bitiyor :D inşallah daha uzun bir oyun olur...
Crisis Türkçe mi ???
- 1
- 2
Crysis 2'de 25 Mart 2011'de çıkıyor
Korsan oyun mu orjinal oyun mu tartısması devam ediyor ama bence Yersiz. CRYSIS oyunlarının hepsini orjinal olarak alan biri olarak soylemem gerekirse daha cok TÜRKÇE oyun istiyosak bu oyunu Orjinal olarak almak zorundayız arkadaslar.Eskiden XBOX360 oyunları yok deniyordu şimdi bir çok müzik markette ve elektronik marketlerde sadece 79.00 TL ye son XBOX360 oyunlarını goruyorum ve cok seviyorum. umarım CRYSIS 2 de XBOX360 için boyle bir fiyatla gelir ki .. Türkçe desteği olan XBOX360 oyunu ne kadar ilgi cekerse ülkemizde o kadar da Türkçe dil desteğini diğer oyunlarda goruruz
Kaldı ki CRYSIS tüm dünyanın ilgisini üzerine fazlasıyla ceken bir oyun. Hani oyle eften puften bir oyun olsa yine desteklemeseniz de olur diyeceğim ama boyle bir oyun desteği hak ediyor
- 1
- 2