CrossFire Destekli Anakarta GTX260?
sli ve craosfire iki rakip şirketin yonga sistemlerinin birleşmesi için verilmiş addır eğer anakartta sli desteği varsa nvidia kartlar almalısın. diğer şekilde crosfire desteği mevcutsa ati'ye yönelmelisin. ati ile invidia'nın kartları şu anda aynı anakartta güç birliği yapmamaktadır. ama bu değilki bunun mimkün olmadığını bekleyip göreceğiz ilerki günlerde.
soruna cbp olarakta sorun çıkarmaz ama ilerde anakartın bu özelliğinden faydalanmak istersen bence ati kartlarına yönelmendir.
saintsli ve craosfire iki rakip şirketin yonga sistemlerinin birleşmesi için verilmiş addır eğer anakartta sli desteği varsa nvidia kartlar almalısın. diğer şekilde crosfire desteği mevcutsa ati'ye yönelmelisin. ati ile invidia'nın kartları şu anda aynı anakartta güç birliği yapmamaktadır. ama bu değilki bunun mimkün olmadığını bekleyip göreceğiz ilerki günlerde.Sen ne saçmalıyorsun yaw hani salla ama böylede sallanmaz ki be biraz destekli salla bende AsRock un CF destekli anakartı vardı 9600GT yi kullanıyordum. Adam CF yapacam demiyor SLI da yapacam demiyor. Sadece 260AMP2 ekran kartım sorun çıkarırmı diyor.
soruna cbp olarakta sorun çıkarmaz ama ilerde anakartın bu özelliğinden faydalanmak istersen bence ati kartlarına yönelmendir.
YasinCSen ne saçmalıyorsun yaw hani salla ama böylede sallanmaz ki be biraz destekli salla bende AsRock un CF destekli anakartı vardı 9600GT yi kullanıyordum. Adam CF yapacam demiyor SLI da yapacam demiyor. Sadece 260AMP2 ekran kartım sorun çıkarırmı diyor.abim edebini bil gözlüğün yoksa vereyim birtanede iyi bak ve oku yazıyı cvp olarak sorun çıkarmayacağını yazmışım altta üstte anlattığım ise ilerde bu nimmetten faydalanmak istiyorsan anakart hangi yonga setinin birleşmesini taşıyorsa ona yönel diyorum.
birde yazılara iyi bak aman fazla yakın durma ekrana gözlerin bozulur sonra böle cevaplar yazarsın.
saintabim edebini bil gözlüğün yoksa vereyim birtanede iyi bak ve oku yazıyı cvp olarak sorun çıkarmayacağını yazmışım altta üstte anlattığım ise ilerde bu nimmetten faydalanmak istiyorsan anakart hangi yonga setinin birleşmesini taşıyorsa ona yönel diyorum.Edep dersini birisinden alacaksam en son kişisin
birde yazılara iyi bak aman fazla yakın durma ekrana gözlerin bozulur sonra böle cevaplar yazarsın.
Adam sana ne soruyor sen ne cevap veriyon. Benim gözlerim sağlıklı sana düşmez
performan almak istiyorsan crossfire yap ama nvidıa kart sadece bir tane taka bilirsin slı destek yok öğle görünüyor zaten
anakartın crossfire destekliyor bence GTX 260 alacağına HD 4890 al ilerde bi tane daha HD 4890 alırsın cross yaparsın.
Yok ya arkadaşlar ben GTX260 AMP2 üzerinde karar kıldım. o KArt çok iyi onu alacağım.
Bu arada zaten 275 e yoneleceime standart OC ile bu kart zaten GTX280 e ulaşıyor ;)
Size sistemimi yazsam bi yorumda bulunurmusunuz?
RAM --> 4GB(2*2) DDr3 1333Mhz KINGSTON
E.Kartı --> Zotac GTX260 AMP^2 GDDR3 896 MB 448 BIT
Anakart --> Asus P5QC P45 1600 FSB/DDR2+DDR3 S+GL+1394+16X 775
CPU --> Intel Core2Quad Q9550 2.83 Ghz LGA775
Kasa&Psu --> Aeracool HiTech 7 Pro + 600Watt Psu
HDD --> 750 GB Samsung 7200Rpm 32MB Cache
Amacım tabii ki oyun canavarı bir PC. GTA 4 crysis COD4 - 5 Mirror's Edge Saint Row vs.. oyunları çok akıcı oynatması ;)
kocamankeremYok ya arkadaşlar ben GTX260 AMP2 üzerinde karar kıldım. o KArt çok iyi onu alacağım.Neden illaki gtx260 ?
Bu arada zaten 275 e yoneleceime standart OC ile bu kart zaten GTX280 e ulaşıyor ;)Size sistemimi yazsam bi yorumda bulunurmusunuz?
RAM --> 4GB(2*2) DDr3 1333Mhz KINGSTON
E.Kartı --> Zotac GTX260 AMP^2 GDDR3 896 MB 448 BIT
Anakart --> Asus P5QC P45 1600 FSB/DDR2+DDR3 S+GL+1394+16X 775
CPU --> Intel Core2Quad Q9550 2.83 Ghz LGA775
Kasa&Psu --> Aeracool HiTech 7 Pro + 600Watt Psu
HDD --> 750 GB Samsung 7200Rpm 32MB CacheAmacım tabii ki oyun canavarı bir PC. GTA 4 crysis COD4 - 5 Mirror's Edge Saint Row vs.. oyunları çok akıcı oynatması ;)
O paraya 2 tane 4770 alırsın daha iyi performans alırsın performans istiyorsan. Yok ben performans istemiyorum gtx260 istiyorum diyorsan sen bilirsin alırsın ilerde sli da yapamazsın o anakartla ya anakartından yada ekran kartından vazgeçersin. Tek amacın physx den faydalanmaksa okdarda yaygın olmayan bir teknoloji için fazla para harcamak istiyorsan gene sen bilirsin. Ancak sisteminin artık yetmemeye başladığı yerde dediğim gibi ya anakartından yada ekran kartından vazgeçeceksin.
Bukadar para söz konusu olduğu yerde iyi düşün bence.
saygılar
Ya orası da var tabii. Ben bu konuyu araştırdım hem burda hem baska sitelerde ama ATI yi pek de iyi gören yok. Ben ilk basta 4890 da karar kılmıştım ama gtx260 amp2 önerdiler. ATI de arıza falan sorun çıkabiliyormuş. Bilemiyorum sizce ATI daha mı performanslı ??
Sistem Şu anki haliyle nasıl?
gtx 260^2 amp yada gtx 275 amp al daha performanslıdır