x4 x8 x16 bunlar bant genişliği ve yüksek çözünürlükte oyunlar oynamayacaksanız fazla takmanıza gerek yok.
CrossFireX DESTEKLİ ANAKART ÖNERİSİ !
- 1
- 2
Ben en yüksek çözünürlükteki oyunları oynamak için sistemi değiştiriyorum zaten yoksa aynı sisteme devam ederdim en iyisi 4850 1gb aliyim sonrada 4870 1gb alır crossfire yaparım.
keskinler_37Ben en yüksek çözünürlükteki oyunları oynamak için sistemi değiştiriyorum zaten yoksa aynı sisteme devam ederdim en iyisi 4850 1gb aliyim sonrada 4870 1gb alır crossfire yaparım.Yüksek çözünürlükten kastım 1080p, oyun detayı değil.
leechYüksek çözünürlükten kastım 1080p, oyun detayı değil.bende onu kastedmedimki
keskinler_37bende onunasıl yani neyse karıştı sanırım, kaç inç ekranda oynuyacaksanızı en basiti bu sanırım?
Monitörüm kötü ama şu an değiştiremem kasayı değiştirdikten sonra düşünüyorum 17 inc monitör var
17 inç monitör için gereksiz ancak 22inç üstü monitöre geçerseniz bant genişliğinin fazla da olmasa zararı olur.
keskinler_37ne gibi zararı olur?Diyelim ud4 anakartını aldınız ve cf de x8 bant genişlği ile çalışıyor bu bant genişliği 1280*1024 de fps kaybına yol açmaz, aldınız 22inç monitör 1680*1050 oyniyacaksınız bunda da az bir fps kaybına yol açar, ancak bunun üstünde alırsanız bant genişliği işte o zaman gözle görülür bir fark yaratır. ( Genelleme yapmak zorunda kaldım, testlere ayrıntılı bir şekilde göz atabilirsiniz. )Son Düzenleme: leech ~ 17 Haziran 2009 16:07
ben 17 inc monitör kullanmaktan memnunum 19 da web sayfaları okunamaz hale geliyor yaklaştığın zamanda gözler mefta saatlerce uğraştığım için 19 ve üstünden hiç hoşlanmam :)
bi sistem toplarsam 17 vazgeçilmezlerden birisi
oyun da oynarım ama yeni oyunlar berbat eskiler hoşuma gidiyor bu yüzden ekran kartında cros yapmak filan gerek yok
ne yapiyim peki crosfire yapmiyim mi?
- 1
- 2