en iyisi steamden almak bence herşey otomatik updateler falan
### CRYSIS 2 Ana Konu ###
Oyun korsana bile düştü zaten. Arkadaşın biri indirmiş. Ben sipariş ettim ttnetten. Daha gelmedi. Cracki yokmuş sadece oyunun yani 25 mart deniliyordu bir gün önce düşmüş korsana.
Arkadaşlar ben oyunu Steam'den aldım. Oyun ingilizceydi, Türkçe dil dosyasının adını english olarak değiştirdim ve oyuna attım. Oyun Türkçe oldu ancak bölümler arasında açılan videolar ingilizce(Türkçe altyazılı) ve sesleri bozuk çıkıyor, aynı problemi yaşayan ve çözümünü bilen var mı acaba?
Arkadaşlar ben oyunu Steam'den aldım. Oyun ingilizceydi, Türkçe dil dosyasının adını english olarak değiştirdim ve oyuna attım. Oyun Türkçe oldu ancak bölümler arasında açılan videolar ingilizce(Türkçe altyazılı) ve sesleri bozuk çıkıyor, aynı problemi yaşayan ve çözümünü bilen var mı acaba?Bende netten satın aldım (steam değil) ve kurdum. Türkçe olarak kuruldu. Söylediğin gibi bir sorun olmadı. (Türkçe dahil "localized" klasöründe 10 tane dil var bende)SYSTEM.CFG dosyasında şöyle bir satır var ;
g_language = Turkish
Bu sanırım oyunun dilini beliritiyor. Adını değiştirdiğin dil dosyalarının adlarını eski haline döndür, bu satırı system.cfg de yukarıdaki gibi düzelt. (system.cfg oyunun kurulu olduğu dizindedir)
Turkish.pak dosyasının özellikleri (karşılaştırma yapabilmen için)
Boyut ; 329 MB (345.701.630 bayt)
Disketi boyut ; 329 MB (345.702.400 bayt)
hash ; 63f71f3270de898fe1d2b2d78f12b890Son Düzenleme: Delio ~ 26 Mart 2011 11:49
serial code is currently use hatası veriyor bende oyun steam versiyon yani orijinal multiplayerda serverlara girmek isteyince bu hata geliyor
edit sorunu çözdüm daha yabancılar çözememişler sanırım
ilk önce crysis 2 limited edition bundle yi yazın enter tabiki hata verecek şu biçimde yazın diye
keyin sonuna crysis 2 limited edition game codede yazan son 4 karakteri ekleyin
enter direk serverdasınız
iyi oyunlar
Bende netten satın aldım (steam değil) ve kurdum. Türkçe olarak kuruldu. Söylediğin gibi bir sorun olmadı. (Türkçe dahil "localized" klasöründe 10 tane dil var bende)Çok sağol problem çözüldü.SYSTEM.CFG dosyasında şöyle bir satır var ;
g_language = Turkish
Bu sanırım oyunun dilini beliritiyor. Adını değiştirdiğin dil dosyalarının adlarını eski haline döndür, bu satırı system.cfg de yukarıdaki gibi düzelt. (system.cfg oyunun kurulu olduğu dizindedir)
Turkish.pak dosyasının özellikleri (karşılaştırma yapabilmen için)
Boyut ; 329 MB (345.701.630 bayt)
Disketi boyut ; 329 MB (345.702.400 bayt)
hash ;
arkadaşlar ben bugün oyunun korsanını aldım daha yüklemedim acaba bu betamıdır bu kadar kısa sürede kırılmışmıdır yoksa kandırıldım mı?
k.bakma ama sen sanki gidip de orjinal mi alıyorsan korsan alsam bile kazık yemek istemiyorum
Oyunu az önce bitirdim ve şunu söyleyebilirim. Yerli kardeşler ve ekibi bu oyun itibari ile insanlıktan istifa etmiş bulunmakta hala oynamayan ve almayı düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim. Son olarak orj. olarak alın ve bu şaheseri sorunsuz bir şekilde oynayın derim.
Evet o sorun bende de oluyordu. Şöyle basit bir çözümü var;Teşekkür ederim, ben de görmüştüm uygulayacağım en kısa sürede. Ama bu sanırım geçici olarak bir çözümmüş ve bunun düzelmesi için patch gelebilirmiş.1.Oyunu açın, çok oyunculu moda girin, anahtarınızı girin
2.Tek oyunculu moda geri dönün.
3.Tekrar çok oyunculu moda girin, anahtarınızı girin.Kaynak ;
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=11741
Arkadaşlar oyunu kurarken videos.pak hatası alıyorum ve kafayı yemek üzereyim. Nasıl çözebilirim?
arkadaşlar mrb oyunu oynuyorum halen ama anlayamadığım nokta var prophete ne oldu,, bizim adamımız niye hiç konuşmuyor,, nomad,syko bunlar nerde,, ve hikaye baştan sona ne detaylarıyla bunu paylaşacak biri var mı acaba ????
arkadaşlar ben oyunu oynayorum ilk bölümü geçiyorum bir denizaltında fln yüzüyom sonra.2. Bölümde uyandıkytan sonra elime tam silahı alcam sol üstte kırmızı yazılar beliriyor.Ve oyun donuyor.Ama oyun devam ediuor çünkü sol tıkladığımda ses ln geliyor.Bunun sebebi ne olabilir resim de çekilmiyor
arkadaşlar ben oyunu oynayorum ilk bölümü geçiyorum bir denizaltında fln yüzüyom sonra.2. Bölümde uyandıkytan sonra elime tam silahı alcam sol üstte kırmızı yazılar beliriyor.Ve oyun donuyor.Ama oyun devam ediuor çünkü sol tıkladığımda ses ln geliyor.Bunun sebebi ne olabilir resim de çYaptığın çok ayıp. Hadi korsan alıyorsun tamam bizde almışızdır ki aldım da ama Böylesine güzel bir şaheseri Üstelik Türkiye'ye büyük yardımları olacak bir TÜR OYUNUNU korsan alman kabul edilemez gerçekten.Ayıp ve saygısızlık bu yaptığın.
Ha sorunun cevabı var ama sen bu şekilde korsan ile tadını alamazsın zaten oyunun. çok pahalı değil 4 lira ayda.
birçok otorite tarafından ( yabacı forumlar dahil ) Ses : 10 , Grafik:10 verilen bir oyuna birde daha güzel bir senaryo ve özgür oynanış eklenseydi gelmiş geçmiş en iyi oyun olurdu heralde , new yorkta bulunmuş bir kişi olarak şunu söylemeliyimki oyun içinde bi an kendimi gerçekten newyork sokaklarında zannettim bir şehir ancak bu kadar gerçekçi yansıtılabilir oyuna , oyunun yarısını bitirdim ama defalarca başlayıp sıkılmadan tekrar oynarım aynı yerleri , son olarak şunu söyliyeyim alabilenler mutlaka orjinal , durumu olmayanlarda tavsiye etmiyorum ama korsan alıp mutlaka oynasın bu oyunu ben genelde oyunları orjinal alan biriyim ve ilk defa bir oyun verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor . .