Bir gemideyim geminin içinden karşıya geçmemi istiyor.Ama geçeceğim her taraf kapalı(kapılar).Lütfen yardım edin kafayı yedim!
crysis 2 (Bilen yok mu?)
Öncelikle gemiye girdikten sonra bölüm geçmelisin sanki denizaltı olmalıydı o gemi.Eğer gemiye bindikten sonra bölüm geçiyorsan bölüm geçme işleminden sonra önüne çıkan askerleri haklayarak kuzey tarafına doğru ilerle demir merdivenlerden balkona çık batıya doğru ilerle yeterince ilerledikten sonra sağda bir açık yer bulacaksın yarık gibi bişey veya kapı ordan girdinmi dışarıya ulaşmış olacaksın.Zaten ordan çıkınca birini haklaman gerekiyor.
NOT:İçerisi biraz karanlık olunca pek iyi göremeyebilirsin o yüzden feneri veya gece görüşünü kullanırsan işin kolaylaşır
Bölüm ismi tam olarak : Frozen paradise 13M
Denedim yok yok...
geminin içine girdiysen orada kola makinasının üstüne çıkarak yukarı zıpla oradan çık.
güç modunda ayrıca. yahu crysis 2 daha cıkmadı. warhead ek paket . 2. oyun değil!
CRYSİS 2 ÇIKMADIMI! çıktı hatta 1.ile aynı motoru ve aynı yrde geçiyor.hatta bu sefer ekibimizdeki psycoyu yönetiyoruz.hani şu şakacı olan.ayrıca warhead paketi multiplayer modu için...
multiplayer mod dediğin crysis wars tur,warhead değil.
ayrıca crysis 2 amerika da çıkış tarihi mart 2010 diye duymuştum.
Crysis 2 çıkmadı! E3'te kısacık bir videosu yayınlandı! Crysis 2 dediğiniz oyun Crysis Warhead'dir!
Konuyla alakası yok ama,Call of Duty: World at War da Call of Duty 5 değil!
:D:D:D
O da çok gözüme takılıyordu o yüzden:D O da oyun isminde yapılan bir yanlışlık:D
Böyle geminin içinde mutfak gibi kapalı bi alanda takılı kaldın değilmi oradan güç modunu aç daha sonra git bir delik göreceksin o deliğe güç moduyla zıpla delik dediğim kocaman bir delik
ayrıca bu crysis 2 değil crysis warheaddır bilmeden konuşmasın bazıları...Crysis 2 2010da directx11 ekran kartlarıyla beraber çıkacaktır...
DirectX11'li ekran kartı çıkmadı mı? ATI Radeon 5800 serisi çıktı diye biliyorum.
orada yapman gereken;
gemiye girdin uçaklar flan var oradan sağa dönup devam ediyosun..sonra yukarıda açık bi yer var (tavanda)onun altındaki kapıdan geçiyorsun ve mutfak gibi bir yere geliyosun..oraya girdiğinde önunde bi nano giysili bie asker var onu öldürüp sağdan devam ediyosun...kola makinaso gibi bir şey var onun üstüne cıkıp (güç modunda) zıplıyorsun..sonrası kolay zaten. :)