:((((
crysis 2 de bitti yav:(((((
oyun güzelde son bölümü hic crysis serisine yakışmamış diger crysislerde genelde son bölümde devasa bi yaratıkla savaşıyorduk ve baya zorlanıyorduk son bölümde neredeyse hic zorlanmadım .
crysis 2'de baya bi ilk iki oyuna göre a farklılıklar var zaten. Mesela künyeler olsun new york hatıraları olsun gizli şeyler var. ayrıca eski crysis oyunları gibi devasa haritalardan ziyade daha bi küçük ve dar alanlarda geçiyo oyun. Brifing tarzındaki Ara geçiş videoları Cod Serisinden kopyala yapıştır gibi olmuş. Ama gaz oyun yapmışlar. Ek olarakda zamanımızın 4-5 saatlik oyunlarına göre daha bi doyurucu oyun süreside oyunun en iyi özellikleri arasından bence.
oyun güzelde son bölümü hic crysis serisine yakışmamış diger crysislerde genelde son bölümde devasa bi yaratıkla savaşıyorduk ve baya zorlanıyorduk son bölümde neredeyse hic zorlanmadım .en kolay zorluk seviyesi yerine normal veya zor da oyna bakayım. görürsün ozaman zorlanıyomusun zorlanmıyomusun....:D
en kolay zorluk seviyesi yerine normal veya zor da oyna bakayım. görürsün ozaman zorlanıyomusun zorlanmıyomusun....::D ben oyunu binbaşıda bitirdim. :D son bölüm gerçekden diğerlerine göre kolaydı :D birde bişi sorcam prophet alcatrazın vücudunamı geçti ? sonda diyoduya ben prophet diye .
:D ben oyunu binbaşıda bitirdim. :D son bölüm gerçekden diğerlerine göre kolaydı :D birde bişi sorcam prophet alcatrazın vücudunamı geçti ? sonda diyoduya ben prophet diye .Nano giysi insanın kimliğini kendiyle bir yapmış.Bu yüzden prophet ölmesine rağmen benliği nano giyside.Alcatraz bu giysiyi giyince prophet'ın vicuduyla tek vücut oldu.Yani nano giysi+prophet+alcatraz.
131 kısımda kaldım central parkında self lerın yerlerını ısaretle dıyor bınadan asagı atlıyorsun olmuyor ucagın altında hedef gosterıyor fakat vursan olmuyor ne yapıcaz burda sıkıstım kaldım yardım lutfen
Vizörle f ye basarak işaretliyceksin saldırı gemisini. Ondan sonra bulunduğun binanın yanına başka bir bina yıkılacak ona atlayacaksın. Bölüm orda biter zaten...
Bu arada mükemmel bir oyundu ya gece rüyama girdi resmen. Senaryo falan müthiş olmuş.
vizör nedir ? zoom mu yapıcaz :) oyunun devamı varmı burdamı bıtıyor
http://hotfile.com/dl/111965735/a5b97c1/Crysis2.Save.Fo.rar.htmlYukarıdaki linkteki dosyayı indirip "C:\Users\****\Saved Games\Crysis2" adlı dizine kopyala.Tamamdır,artık oyun bitmiştir:Kolay gelsin;) mesaj gelmıs bana nedersın?
sonunda bende bıtırdım sımdı rahat uyuyabılırım :)))))))))