Bu gün EA, NFS Shift 2'nin duyurusundan sonra yeni çıkacak olan Crysis 2'nin 2011 yılının ilk çeyreğine ertelendiğini duyurdu.
Crysis 2'nin ertelenmesinin sebebinede: Oyunun biraz daha cilalanması gerekli, olarak belirtti EA.
Crysis 2 ertelendi !
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
yuh artık 2007 den beri...Bu kadar uğrasıorlar umarım güzel olur!!!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
İlk değil son çeyreği değilmiydi o ?
Yıllanmış Üye
5,871 mesaj
Bu konuda son yazıyordu da ondan sordum. :)
Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 04 Ağustos 2010 19:14
Yıllanmış Üye
5,871 mesaj
Yok ben oynamıyorum oynayacak sistemde yok zaten dikkatimi çekti ondan :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Bu gün EA, NFS Shift 2'nin duyurusundan sonra yeni çıkacak olan Crysis 2'nin 2011 yılının ilk çeyreğine ertelendiğini duyurdu.Ulan belki böyle olunca benim pc oynatıcak.Crytek EA ve nVidia ile değil ubisoft ve ati ile çalışsın bence
Crysis 2'nin ertelenmesinin sebebinede: Oyunun biraz daha cilalanması gerekli, olarak belirtti EA.
Keretalar ben oynamıyım diye alla alla
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Evet gerçekten ATI çok iyi.Zaten o yüzden çok beğeniyorum kartlarını.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,260 mesaj
Crytek onlarla çalışmıyor. EA sadece dağıtıyor, Nvidida sponsorumsu bir görevde orada. Herşeyi Crytek yapıyor sadece. ATI'ye gelirsek adamlar gerek bile görmüyor.. Çünkü kaldırmayacağı oyun yok piyasada.nvidia physx eklesin ve iyi perforamsn diye destek veriyor oyun yapımcılarına
ati'de çoklu monitör kullanmadan başka bir özelliği yok şimdilik
nvidia desteli oyunlarda nvida kartlar çok iyi performans veriyor
nvidia veya ati tutulacak bir oyun olursa o oyuna sponsorluk yarışına giriyorlar genelde nvidia sponsor oluyor bir oyun yapımcısına sponsor olursa nvidia veya ati o oyunda ekran kartları daha iyi performans veriyor şimdi nvidia bassa parayı bir oyuna cuda zorunluluğu getirtirse o oyunun ati kartlar çalıştırmaz yada berbat bir performansı olurSon Düzenleme: heatblast ~ 05 Ağustos 2010 13:51