beyler ben orjinal crysis 2 aldım ama patch 1.9 eklemek istiyorum eklersem yinede multiplayer oynayabilirmiyim ?
Crysis 2 Hakkında Bir Sorum Multiplayer
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Multiplayer oynarken zaten son sürümde olması her zaman iyidir ? Korsanlarda multi oynamaya çalışanlar hiç güncelleme yapmadan oynamaya çalıştıklarından acaba sistem böyle mi işliyor düşüncesi oluşuyor birde. Geçen de DH'de gördüm birisi Crysis almış orjinal cd'de crack çıkmadı napıcam diyordu.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Oyun otomatik güncelleme yapıyor mu ? Yapmıyorsa buradan bak derim.
Multiplayer oynarken zaten son sürümde olması her zaman iyidir ? Korsanlarda multi oynamaya çalışanlar hiç güncelleme yapmadan oynamaya çalıştıklarından acaba sistem böyle mi işliyor düşüncesi oluşuyor birde. Geçen de DH'de gördüm birisi Crysis almış orjinal cd'de crack çıkmadı napıcam diyordu.Millet alışmış artık orjinal oyun keyi alıp oyunu torrentten indiren vardır :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Multiplayer oynarken zaten son sürümde olması her zaman iyidir ? Korsanlarda multi oynamaya çalışanlar hiç güncelleme yapmadan oynamaya çalıştıklarından acaba sistem böyle mi işliyor düşüncesi oluşuyor birde. Geçen de DH'de gördüm birisi Crysis almış orjinal cd'de crack çıkmadı napıcam diyordu.
cracki çıkmadı :D :D
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Multiplayer oynarken zaten son sürümde olması her zaman iyidir ? Korsanlarda multi oynamaya çalışanlar hiç güncelleme yapmadan oynamaya çalıştıklarından acaba sistem böyle mi işliyor düşüncesi oluşuyor birde. Geçen de DH'de gördüm birisi Crysis almış orjinal cd'de crack çıkmadı napıcam diyordu.Ahahaha :D hiç gülecegim yoktu varya :D:D:D
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj