nomad in öldüğü sahneyi ve ya yeri oyundan belirtirmisin
Crysis 2 İncelemesi
- 1
- 2
nomad in öldüğü sahneyi ve ya yeri oyundanOyunda yok sahnesi ama günümüz oyunları sadece oyunlarda kalmıyor artık birde çizgi roman çıkarıyorlar.
http://crysis.wikia.com/wiki/Jake_%22Nomad%22_Dunn
Nomad hakkında bilgiler ve ölüm tarihi.
Ölüm Tarihi Ağustos 2020 yeni oyun 20xx hangi yılda geçicek ki ?
Pentium 4 ile oynayamassın.
Çift çekirdekli işlemci ve 2 gb ram istiyor en az.
Windows XP/Vista/7 işletim sistemi
Intel Core 2 Duo 2Ghz, AMD Athlon 64 x2 2Ghz veya daha üstü işlemci
2 GB RAM
9 GB disk alanı
NVIDIA 8800 GT 512MB RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM veya üstü ekran kartı
Bu işlemciler pentium 4 ten 2 kat daha hızlı
ben kurbandan sonraya kadar beklicem demek ki yeni kasam için anca o zmana kadar istediğim sistem için para toplaya bilirim neyse bende o zman kadar assisan creak godofwar3 alan vake witcher mass effect mw3 batterfayt3 falan oynuyum
İyi bakalım teknobiyotik.com dan alırsın.
bakalım vatana benim alacam sistemem baktım da eski fiyatla indiirmli arasında fark wardı ama yüzde 25 indiirm yok tabii 17 falan yapmışlardı ama yinede exa teknobiyotikden daha uyguna gelmişti yine araştırır bir 6100 kasa dizeriz bu arada craysıs2 kaldırıyormuş
Minimum;
İşletim Sistemi Windows XP veya Windows Vista
İşlemci: XP için 2.8, Vista için 3.2 GHz eşleniği
RAM: XP için 1 GB, Vista için 1.5 GB
Ekran Kartı: 256 MB bellekli nVidia GeForce 6800GT, ATI Radeon 9800 Pro. Vista için Radeon X800 Pro denmiş. Mobil GPU'lar ve entegre grafik yongaları desteklenmiyor, ama mobil olanlarda çalışabilir.
HDD: 12 GB boş disk alanı
DirectX 9.0c uyumlu ses kartı fulloyun sitesinde yazıyor
Bu crysis in sistem gereksinimi senin kasayla açamassın crysis 2 yi
CryEngine 3 kaç tane yeni çıkacak oyunda var yaf :) türkler yapınca oluyor demek ki
teşekkürler kara şövalye bunu öğrenmiş oldum birde nomad maskesini çıkarınca çok yaşlı ve tuhaf görünüyor ayrıca şu sistemle çok güzel crysis 2 oynanır
İntel Core i3-380M
Nvidia GT520M 1gb Cuda ekran kartı
3 gb DDR3 Ram=Acer Aspire 5742G bu aralar 1000-1500 arasında bu sistem
- 1
- 2